خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آتش سوزی در خان احمد باشت مهار شد

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 09:07
فرماندار شهرستان باشت گفت: آتش در مزارع خان احمد این شهرستان با تلاش نیروهای مردمی، منابع طبیعی و آتش نشانی و فرمانداری این شهرستان مهار شد.
شهرستان،آتش،باشت،خان،سوزي

فرماندار شهرستان باشت گفت: آتش در مزارع خان احمد این شهرستان با تلاش نیروهای مردمی، منابع طبیعی و آتش نشانی و فرمانداری این شهرستان مهار شد.
«سید مسعود حسینی» در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: در چند روز گذشته آتش سوزی در نقاط مختلف شهرستان باشت رخ داده است.
وی بیان کرد: آتش سوزی که در ارتفاعات کوه خامی، ارتفاعات مشرف بر نارگ موسی و لار و خان احمد روشن شده بود؛ مهار و خاموش شد.
فرماندار شهرستان باشت تصریح کرد: روز سه شنبه ظهر ساعت ۱۵ آتش در مزارع خان احمد این شهرستان آغاز گردید که با تلاش نیروهای مردمی، منابع طبیعی و آتش نشانی و فرمانداری این شهرستان در ساعت ۱۶ مهار شد.
حسینی عنوان کرد: علت آتش سوزی در مناطق ارتفاعات مشرف بر نارگ موسی و لار صاعقه و رعد و برق بوده است.
وی ادامه داد: علت آتش سوزی در منطقه کوه خامی و خان احمد باشت در دست بررسی است.
به گزارش ایسنا، در چند روز گذشته ۴ نقطه در شهرستان باشت طعمه حریق شده است که علت برخی از آنها و میزان خسارت در دست بررسی است.
انتهای پیام