خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالان فضای مجازی افسران سنگر کمین نظام اسلامی هستند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 06 دی 1402 - 13:14
جانشین سپاه فجر استان فارس فعالان فضای مجازی را سنگر کمین نظام دانست و گفت: اشخاصی که در این سنگر قرار می گیرند باید با هوشیاری کامل فعالیت کنند و در این راه خستگی ناپذیر باشند.
فضاي،مجازي،اسلامي،جمالي،دشمن،فارس،انقلاب،نظام،محتواي،فعالان، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، هاشم جمالی، جانشین فرمانده سپاه فجر استان فارس در آیین افتتاحیه پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج گفت: مقام معظم رهبری با توجه به دغدغه‌ای که در مسائل فرهنگی دارند، فضای مجازی را به‌صورت ویژه مطرح می‌کنند.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند اگر رهبر نبودم حتماً مسئول فضای مجازی می‌شدم، افزود: فضای مجازی به حدی مهم است که مورد تأکید فراوان ایشان است.
درواقع باید گفت فضای مجازی جزئی از فضای حقیقی است، زیرا مردم با آن زندگی می‌کنند و شخصیتشان تحت‌تأثیر فضای مجازی شکل‌گرفته است.
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس بیان کرد: مقام معظم رهبری در جایی دیگر می‌فرمایند اهمیت فضای مجازی به‌ اندازه انقلاب اسلامی است و باید این دو کلیدواژه را هدف راهمان کنیم و اگر بخواهیم انقلاب اسلامی و دستاورد‌های آن را حفظ کنیم باید امپراتوری بر فضای مجازی را ایجاد کنیم.
جمالی افزود: با توجه‌ به حوادث گذشته می‌توان گفت که متاسفانه در فضای مجازی برنده نبودیم و شما امروز خط اول نظام هستید و باید در این زمینه قوی ظاهر شوید.
در فضای مجازی با اندیشه، طراحی و هوشیاری عمل کنیم
جانشین فرمانده سپاه فجر فارس فعالان فضای مجازی را سنگر کمین نظام دانست و گفت: اشخاصی که در این سنگر قرار می‌گیرند باید با هوشیاری کامل به امورات بپردازند و در این راه خستگی‌ناپذیر باشند.
جمالی افزود: شما فعالان فضای مجازی باید چشمان بصیر، هوشیار و آگاه انقلاب اسلامی باشید و اگر در این عرصه بخواهیم موفق باشیم باید برنامه‌ای را طراحی کنیم و با شناخت رفتار دشمن، در مقابلش تاکتیک خاص خود را انجام دهیم.
وی یادآور شد: دشمن امروز در همه عرصه‌ها در مقابل جمهوری اسلامی یا شکست‌خورده و یا کم آورده و در حال عقب‌نشینی است.
البته عرصه‌ای مثل اقتصاد، بیماری 80ساله دارد که درمانش به حول قوه الهی انجام خواهد شد.
جمالی گفت: دشمن برای اینکه به مقاصدش برسد سه دستور را در عرصه فضای مجازی به‌عنوان رویکرد، تاکتیک و راهبرد در مقابل انقلاب اسلامی به کار برده است و با این ابزار به دنبال ایجاد یاس و ناامیدی، بی‌اعتماد کردن مردم به‌ نظام و ناکارآمد جلوه‌دادن نظام است که این‌ها استراتژی دشمن است و فعالان فضای مجازی باید با تولید محتوای خود به مقابله با آنها بپردازند.
پنجمین رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج در قالب 35 گروه مجهز از شهرستان‌های استان فارس به مدت 3 روز در سه رشته نرم‌افزار، بازی و پویانمایی به رقابت می‌پردازند.
انتهای پیام/424