خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخاذی «سرهنگ قلابی نوپو» از مردم

مشرق | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 05 دی 1402 - 15:14
رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری متهمی خبر داد که در پوشش سرهنگ نوپو از شهروندان اخاذی می‌کرد.
متهم،سرهنگ،شناسايي،قلابي،اخاذي،جعلي،مشخصات،مامور

به گزارش مشرق، امروز سه‌شنبه ۵ دی ماه ۱۴۰۲ رئیس پلیس پیشگیری پایتخت سرهنگ علی قاسم‌پور از دستگیری متهمی در پوشش مامور قلابی خبر داد و بیان داشت: در پی دریافت اخباری و مراجعه شهروندان به کلانتری ۱۵۱ یافت آباد مبنی بر اخاذی توسط مردی با عنوان سرهنگ نوپو در خیابان اسدآبادی تهران رسیدگی به موضوع و دستگیری متهم در دستور کار عملیات این کلانتری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه ماموران در تحقیقات و پی جویی‌های انتظامی مشخصات متهم و ساعات حضور آن را شناسایی کردند افزود: تیم مجربی از ماموران به محل مورد نظر مراجعه کرده و در حال گشت زنی، متهم با همان مشخصات اعلامی را در حال ارتکاب جرم و اخاذی از شهروندی داخل پارک مشاهده کردند و سریعا وارد عمل شده و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه مامور قلابی دستگیر شد که در بررسی اولیه از متهم کارت شناسایی جعلی، وکالت نامه جعلی، تجهیزات پلیسی، تعدادی اسناد منزل و تراول‌های تقلبی کشف شد.
سرهنگ قاسم پور با اشاره به تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهم و شناسایی مالباختگان در پایان خاطرنشان کرد: متهم به همراه پرونده در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.