خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترس صهیونیست‌ها از پاسخ ایران به ترور سید رضی

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 04 دی 1402 - 22:18
یک رسانه صهیونیستی از نگرانی و ترس شدید مقامات این رژیم از پاسخ ایران به ترور سردار سید رضی موسوی از مستشاران با سابقه سپاه در حمله امروز منطقه زینبیه دمشق پرده برداشت.
سپاه،صهيونيستي،رژيم،مستشاران،شهادت

به گزارش مشرق، روزنامه صهیونیستی جروزالم پست به نقل از مقامات رژیم اشغالگر در این باره نوشت اسرائیل ‌پیش‌بینی می‌کند که ایران به شهادت مستشار سپاه پاسخ دهد.
مقامات صهیونیستی در این باره گفته‌اند که ارتش این رژیم برای پاسخ احتمالی جمهوری اسلامی ایران از جمله احتمال حمله موشکی آماده می‌شود.
سردار سید رضی موسوی از مستشاران نیروی قدس سپاه که در حوزه پشتیبانی از محور مقاومت در سوریه فعالیت داشت در جریان حمله رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیه دمشق به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سردار سیدرضی موسوی معروف به سیدرضی از مستشاران با سابقه سپاه در جریان حمله ساعات قبل رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیه در حومه دمشق به شهادت رسید.
وی از مستشاران قدیمی نیروی قدس سپاه در سوریه و یار و همراه حاج قاسم سلیمانی بود که در حوزه پشتیبانی از محور مقاومت در سوریه فعالیت داشت.