خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کلید قطع اینترنت جهان در دست انصارالله!

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 04 دی 1402 - 17:42
برخی منابع امروز از هشدار جنبش انصارالله یمن مبنی بر قطع کابل‌های اینترنت جهانی در تنگه استراتژیک باب‌المندب خبر دادند.
تنگه،صهيونيستي،رژيم،غزه،درياي،جنبش،عبور

گروه انصارالله یمن اخیرا در حمایت از مردم غزه در برابر جنایات رژیم صهیونیستی مانع از تردد کشتی‌های اسرائیلی از تنگه باب‌المندب شد و نشان داد که با بستن این آبراه حیاتی می‌تواند امنیت اقتصادی رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن را به خطر بیندازد.
توقیف کشتی‌های مرتبط با اسرائیل در حین عبور از تنگه باب‌المندب یا حمله پهپادی به آن‌ها در آب‌های دریای عرب برای اولین بار نشان داد که یمنی‌ها با توجه به توان نظامی و اشرافی که بر تنگه باب‌المندب دارند می‌توانند ضرباتی سنگین‌تر از آنچه تصور می‌شد را به منافع رژیم صهیونیستی وارد کنند تا جاییکه آمریکا پس از این حملات به فکر تشکیل یک ائتلاف بین‌المللی برای حفظ امنیت کشتیرانی در این تنگه افتاد؛ ائتلافی که البته تشکیل آن با شکست مواجه شد.
اما اهمیت راهبردی تنگه باب‌المندب تنها به کارکرد اقتصادی آن محدود نمی‌شود.
امروز برخی منابع به نقل از جنبش انصارالله اعلام کردند که این جنبش کشور‌های غربی را تهدید کرده که در صورت پایان نیافتن جنگ در غزه، کابل‌های اینترنت جهانی که از زیر دریای سرخ در باب‌المندب عبور می‌کنند را قطع می‌کند.
این تهدید انصارالله بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته و کاربران بسیاری از کشور‌های مختلف در واکنش به آن نوشته‌اند که اگر یمنی‌ها تهدیدشان را عملی کنند، اتصال اینترنت شرق و غرب جهان قطع خواهد شد.