خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دردسرهای میلان با خانه نشینی 2 ماهه توموری

تسنیم | ورزشی | دوشنبه، 04 دی 1402 - 12:43
مدافع روسونری در نتیجه مصدومیت جدیدش، برای مدتی طولانی قادر به همراه قرمزومشکی پوشان شهر میلان نخواهد بود.
مصدوميت،مدافع،توموري،دوسر،عضله

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فیکایو توموری مدافع تیم فوتبال میلان بر اثر مصدومیت از ناحیه عضله دوسر پای راست، برای حداقل دو ماه خانه‌‌نشین خواهد بود.
مدافع انگلیسی روسونری در جریان بازی جمعه شب این تیم برابر سالرنیتانا که با تساوی 2-2 خاتمه یافت، آسیب دید و بلافاصله مشخص شد که مصدومیت او شدید است و باید زمین بازی را ترک کند.
با انجام معاینات تکمیلی مشخص شده است که آسیب وارد آمده به عضله دوسر پای بازیکن 26 ساله، اگرچه فعلاً به عمل جراحی نیاز ندارد اما برای دو ماه بازیکن را خانه‌نشین خواهد کرد.
با مصدومیت توموری یک نفر دیگر به لیست بلندبالای غایبان میلان اضافه شد، لیستی که شامل تومازو پوبگا، پیر کالولو، مالک تیاو، مارکو پلگرینی، یونس موسی و نوا اوکافور می‌شود.
با خانه‌نشین شدن تومری، سیمون کیائر تنها مدافع میانی آماده باقیمانده برای استفانو پیولی است.
انتهای پیام/