خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسپیس ایکس 2 ماهواره نظامی آلمان را به فضا فرستاد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 04 دی 1402 - 09:42
موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس، دو ماهواره شناسایی رادار متعلق به ارتش آلمان را به فضا پرتاب کرد؛ آلمان سرمایه گذاری چندانی در عرصه فضایی انجام نداده لذا برای پرتاب ماهواره همچنان وابسته به سایر کشورهاست!
فضايي،اسپيس،ايكس،پرتاب

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، صبح امروز موشک فالکون 9 شرکت اسپیس ایکس، دو ماهواره شناسایی رادار متعلق به ارتش آلمان را از پایگاه نیروی فضایی وندنبرگ کالیفرنیا به فضا پرتاب کرد.
این ماهواره‌ها که کاربرد نظامی و جاسوسی دارند، طبق برنامه‌ریزی با موفقیت به مدار لئو تزریق شدند.
آلمان یکی از کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که برخلاف سایر اعضای این اتحادیه، سرمایه‌گذاری چندانی در عرصه فضایی انجام نداده لذا برای پرتاب ماهواره همچنان وابسته به سایر کشورهاست!
پیش از این نیز پرتاب‌های آلمانی‌ها عموماً به وسیله اسپیس ایکس یا از پایگاه فضایی گویان فرانسه انجام شده بود.
انتهای پیام/