خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امامعلی: به تجربه پرسپولیس باختیم/ داور در اخراج دقیقی سخت‌گیری کرد - تسنیم

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 03 دی 1402 - 20:55
بازیکن تیم فوتبال شمس آذر قزوین می گوید داور در اخراج سرمربی تیمش سخت گیرانه عمل کرده است.
دقيقي،اخراج،پرسپوليس،خط،تيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، فراز امامعلی بعد از شکست شمس آذر مقابل پرسپولیس در هفته چهاردهم لیگ برتر، گفت: حیف که نتوانستیم سه امتیاز را بگیریم و امروز به تجربه پرسپولیس باختیم.
وی در پاسخ به این س>ال که چرا با وجود اخراج بازیکن پرسپولیس، امکان پیروزی مقابل این تیم نبود، گفت: آنها بازیکنان با تجربه‌ای دارند و هر لحظه ممکن است نتیجه بازی تغییر کند.
بازیکن شمس آذر راجع‌به اخراج سعید دقیقی سرمربی تیمش عنوان کرد: طبیعی است که هر سرمربی کنار خط اعتراض کند.
این اخراج خیلی سخت‌گیرانه بود.
این بار دومی است که آقای دقیقی اخراج می‌شود.
داور می‌توانست در این صحنه مدارا کند.
امامعلی درباره تأثیر اخراج دقیقی روی نتیجه مسابقه تصریح کرد: قطعاً مربیگری دقیقی کنار خط تا هدایت از روی سکو خیلی فرق می‌کند و می‌توانست به تیم ما کمک کند.
بازیکنانی داشتیم که برای اولین بار در آزادی بازی کردند.
آقای دقیقی در کنار خط به تیم می‌توانستند خیلی کمک کنند.
انتهای پیام/