خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد استاندار هرمزگان از عملکرد بانک‌ها در نهضت ملی مسکن/ بانک مسکن به تعهداتش عمل کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 03 دی 1402 - 13:13
استاندار هرمزگان با اشاره به اولویت اساسی استان در زمینه تولید مسکن گفت: از بانک مسکن انتظار می رود به تعهدات خود در حوزه این طرح عمل کند.
مسكن،بانك،حوزه،طرح،هرمزگان،نهضت،استاندار،همكاري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی دوستی استاندار هرمزگان ظهر امروز در نشست با اعضای هیئت مدیره بانک مسکن اظهار داشت: طرح نهضت ملی مسکن یکی از مهم‌ترین طرح‌های دولت است که با تجمیع ظرفیت‌ها این طرح را در استان باید به سرانجام برسانیم.
وی افزود: هرمزگان در حوزه طرح نهضت ملی مسکن جزو رتبه‌های برتر کشور است اما متاسفانه همکاری نامناسب بانک‌ها سبب شده آنطور که انتظار می‌رود سرعت پیشرفت پروژه تسریع نشود.
استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه بانک‌های استان موظف هستند در زمینه ارائه تسهیلات ویژه طرح نهضت ملی مسکن همکاری کامل کنند گفت: از بانک مسکن انتظار داریم به تعهدات خود در حوزه این طرح عمل کند و پرونده پروژه‌های مسکنی که به این بانک برای دریافت وام معرفی شده‌اند سریع‌تر تعیین تکلیف شوند.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از سیاست‌های ما در حوزه مسکن، خانه‌دار کردن اقشار کم درآمد و تحت حمایت نهادهایی همچون بهزیستی، کمیته امداد و سایر صندوق‌های حمایتی است در این زمینه هم می‌خواهیم بانک مسکن منابع تسهیلاتی لازم را فراهم کند.
وی ادامه داد: با توجه به سابقه و پشتوانه اعتباری مناسب بانک مسکن، در حوزه مولد سازی به دنبال استفاده از ظرفیت این بانک بوده و آماده دریافت طرح‌های بانک برای همکاری در این خصوص هستیم.
استاندار هرمزگان همچنین با اشاره به تفاهم‌نامه‌های پیشین با بانک مسکن در حوزه سرمایه گذاری به ویژه ایجاد شهر جدید خلیج فارس گفت: آخرین وضعیت این تفاهم نامه‌ها هم مورد ارزیابی قرار گرفته و برای عملیاتی سازی آنها برنامه ریزی مدون انجام شود.
انتهای پیام/864/.