خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

والری گرگیف به ایران می‌آید - تسنیم

تسنیم | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 03 دی 1402 - 12:15
علی رهبری آهنگساز و رهبر ارکستر بین المللی از والری گرگیف برای سفر به ایران دعوت کرد.
رهبري،دعوت،روسيه،علي،ايران،اپراهاي

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم، علی رهبری آهنگساز و رهبر ارکستر بین‌المللی از والری گرگیف یکی از مشهورترین رهبران جهان و مدیر ارشد اپراهای مارینسکی در سنت پترزبورگ و اپرای بولشوی در مسکو برای سفر به ایران دعوت کرده است.
پس از دعوت رسمی رهبری علی رهبری رهبر دائم میهمان اپرای مارینسکی از گرگیف؛ او نیز دعوت رهبری را پذیرفت و قرار است به ایران سفر کند.
لازم به یادآوری است والری گرگیف برنده مسابقه جهانی رهبری ارکستر هربرت فون کارایان در برلین است و رهبری اکثر ارکسترها و اپراهای مهم جهان را به عهده داشته است.
این موسیقی‌دان روسیه نیز همچنین برنده جوایزی همچون نشان افتخار مسروپ ماشتوتس مقدس، نقاب زرین، نشان الکساندر نوسکی، لژیون دونور (افسر)، نشان دوستی، قهرمان کار از فدراسیون روسیه، و هنرمند مردمی روسیه شده‌است.
از سوی دیگر گرگیف که به ایران و فرهنگ ایرانی علاقه خواصی دارد، رضا فکری را نیز برای خوانندگی چنین گفت زرتشت به زبان فارسی، اثر علی رهبری به سنت پترزبورگ دعوت کرده است.
انتهای پیام/