خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صدور هشدار دریایی سطح نارنجی/ دریای خزر و خلیج فارس طوفانی می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 02 دی 1402 - 22:58
سازمان هواشناسی کشور نسبت به مواج شدن آب های دریای خزر و خلیج فارس که احتمال آسیب به شناورها را به دنبال دارد، هشدار داد.
ساحلي،منع،دريايي،بيشينه،شناورهاي،وزش،ممانعت،سامانه

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بر اساس هشدار دریایی سطح نارنجی سامانه افزایش وزش باد و ارتفاع امواج از عصر دوشنبه آغاز شده و تا پایان پنج‌شنبه موجب افزایش وزش باد شمال غربی با بیشینه سرعت 26 نات و بیشینه ارتفاع امواج در مناطق ساحلی تا 1.5 متر و در مناطق دور از ساحل بیش از 1.5 متر می‌شود.
این سامانه مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر در خلیج فارس و نواحی ساحلی شرق خلیج فارس و تنگه هرمز را در بر می‌گیرد.
اثر این مخاطره آسیب به قفس‌ها و پاره شدن تورهای صیادی، آسیب به شناورها به خصوص شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی و فراساحل اعلام شده است.
سازمان هواشناسی به ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، منع فعالیت‌های شیلاتی، ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر و منع تردد کشتی‌های تجاری، منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحلی همچنین آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط فعالان دریایی توصیه کرده است.
سامانه دوم افزایش وزش باد شمال غربی و افزایش ارتفاع امواج است که روز دوشنبه موجب وزش باد با بیشینه سرعت 34-26 نات و بیشینه ارتفاع امواج در سواحل به میزان یک تا 1.5 متر و در فراسواحل بیش از 1.5 متر خواهد شد.
منطقه اثر مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان، مازندران و گلستان در دریای خزر اعلام شده است.
این سامانه خطراتی از جمله آسیب به قفس‌ها و پاره شدن تورهای صیادی، آسیب به شناورها به خصوص شناورهای تفریحی و سبک، اختلال در ترددهای دریایی و احتمال خسارت به تاسیسات ساحلی و فراساحل را به دنبال دارد.
ممانعت از تردد شناورهای سبک و تفریحی، منع فعالیت‌های شیلاتی، ممانعت از ورود و خروج کشتی‌ها به بنادر و منع تردد کشتی‌های تجاری، منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحلی همچنین آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط فعالان دریایی توصیه شده است.
انتهای پیام/