خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجهیز گشت‌های فوریت‌های خدمات اجتماعی به موتورسیکلت‌های حامی شهر

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | شنبه، 02 دی 1402 - 10:35
احمدی صدر از مجهز شدن گشت‌های فوریت‌های خدمات اجتماعی حامی شهر به چندین دستگاه موتورسیکلت برای تسریع روند ارائه خدمات خبر داد.
شهر،حامي،اجتماعي،احمدي،صدر،نقاط

مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران خبر داد؛
احمد احمدی صدر گفت: باتوجه به شروع فصل سرما و لزوم فعالیت‌های دقیق و شبانه روزی گشت‌های فوریت‌های خدمات اجتماعی (حامی شهر) چند دستگاه موتورسیکلت در طرح‌های ساماندهی معتادان متجاهر، کارتن خواب‌ها و بی خانمان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی افزود: فعالیت موتورسیکلت‌ها با هدف بالا بردن سرعت عمل شناسایی و ساماندهی بی خانمان‌ها و کارتن خواب‌ها در محلات و معابری که تردد خودرویی امکان پذیر نیست صورت خواهد گرفت.
احمدی صدر خاطر نشان کرد: این موتورسیکلت‌ها هم اکنون در طرح‌های گشت حامی شهر مورد استفاده قرار می‌گیرند و برخی از پایگاه‌های خدمات اجتماعی مناطق نیز از این امکان برخوردار شده‌اند.
وی همچنین با اشاره به اهمیت فعالیت گشت‌های حامی شهر در حوزه‌های گوناگون آسیب‌های اجتماعی به شکل شبانه روزی گفت: گشت‌ها بدون یک روز تعطیلی در طول سال فعالیت دارند، از همین رو در یک برنامه ریزی به عمل آمده تمامی خودرو‌های (ون) گشت‌های حامی شهر، نوسازی شدند.
احمدی صدر با عنوان اینکه هم اکنون این خودرو‌ها در نقاط گوناگون شهر تهران به ویژه نقاط کلونی آسیب زا حضور دارند و مشغول ارائه خدمات هستند، خاطر نشان کرد: خوشبختانه با ورود خودرو‌های جدید به ناوگان گشت‌های حامی شهر، توانستیم طرح برخورد با نقاط کلونی آسیب زای معتادان متجاهر را به شکل ویژه‌ای اجرا کنیم.