خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقام یمنی: پاسخ هرگونه حمله آمریکا را خواهیم داد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | پنجشنبه، 30 آذر 1402 - 23:06
عضو شورای عالی سیاسی یمن پنجشنبه شب گفت که این کشور پاسخ هرگونه حمله آمریکا را خواهد داد.
عربستان،رژيم،اسرائيل،كشتيراني،يمن،سرخ،سعودي،درياي

محمدعلی الحوثی، عضو شورای عالی سیاسی یمن گفت: هدف ائتلافی که اعلام شد، حفاظت از (رژیم) اسرائیل و نه کشتیرانی بین المللی است.
به گزارش المیادین، وی افزود: اظهارات و بیانیه‌های ما تأکید می‌کند که کشتیرانی بین المللی به جز کشتی‌های اسرائیلی یا کشتی‌هایی که به سمت بنادر اشغالی می‌روند، در امنیت است.
کسی که از کشتار غزه حمایت می‌کند، آمریکاست و هر کس که امنیت دریای سرخ را می‌خواهد باید جلوی قتل عام (رژیم) اسرائیل را بگیرد.
الحوثی همچنین با بیان اینکه اگر این کشور توسط آمریکا یا کشور دیگری مورد حمله قرار گیرد، ملت یمن دست بسته نخواهد بود، گفت: اقدام آمریکا دریای سرخ را نظامی می‌کند و به کشتیرانی بین المللی ضربه می‌زند.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه همه گزینه‌ها برای پاسخ به هرگونه تجاوز احتمالی آمریکا روی میز است، افزود: به عربستان سعودی و امارات متحده عربی توصیه می‌کنیم در کنار اسرائیلی‌ها و در مقابل کسانی که از مردم فلسطین حمایت می‌کنند، قرار نگیرند.
این مقام یمنی گفت: آینده عربستان سعودی از سوی رژیم اشغالگر در خطر است و موضع گیری مصر در رد ائتلاف آمریکایی در دریای سرخ از کانال سوئز محافظت می‌کند.
به هر کشوری که حریم هوایی خود را برای بمباران یمن باز کند، پاسخ داده می‌شود.
وی همچنین گفت: ما نمی‌خواهیم عربستان سعودی در هیچ ائتلافی برای حمایت از (رژیم) اسرائیل باشد.
صحیح نیست که عربستان نسبت به آنچه بر فلسطینی‌ها می‌گذرد، بی‌طرف باشد.
از هر مسلمانی که دلش از اتفاقاتی که برای مردم فلسطین افتاده به درد آمده است، می‌خواهم که دارایی‌های خود را از بانک‌های کشور‌های حامی اسرائیل خارج کند.
منبع: ایرنا