خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۹ بیمارستان و ساختمان مهم تهران بر روی گسل ساخته شده است

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 29 آذر 1402 - 16:43
سرپرست مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته تعدادی بیمارستان و ساختمان مهم پایتخت بر روی گسل ساخته شده که به شورای عالی معماری و شهرسازی اعلام شده است.
ساختمان،گسل،تهران

در پاسخ به باشگاه خبرنگاران مطرح شد؛
حیدری سرپرست مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی در پاسخ به باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ساخت ساختمان های مهم در حریم گسل های تهران گفت: تعداد ۲۹ ساختمان و بیمارستان در گسل های لرزه خیز تهران ساخته شده که برای این موضوع لیست ساختمان های پر خطر را به شورای عالی شهرسازی و معماری ارائه کرده ایم.
او گفت: در حال حاضر اجازه ساخت هیچ یک از ساختمان های مهم و بیمارستان ها را در نقاط لرزه خیز و گسل ها نمی دهیم و برای این ساختمان ها هم اقدامات افزایش مقاومت و تاب آوری در دستور کار قرار داده ایم.
او می گوید: در حال حاضر لیست این ساختمان ها را ندارم اما ۴ گسل مهم تهران در شرق ،جنوب و شمال تهران کاملا مشخص است و در این گسل ها نباید ساختمان های مهم ساخته شود.