خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرملین: هیچ مبنایی برای مذاکرات صلح با اوکراین وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 29 آذر 1402 - 14:44
سخنگوی کرملین اعلام کرد به دلیل عدم وجود پیش‌نیازها، هیچ مبنایی برای مذاکرات صلح بین روسیه و اوکراین وجود ندارد.
مذاكرات،اوكراين،صلح

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که اوکراین در سال ۲۰۲۲ «به اصرار انگلیس» از روند مذاکرات خارج شد و مذاکره با روسیه را «ممنوع» کرد؛ بنابراین هیچ مبنای فعلی برای آغاز مذاکرات صلح با این کشور وجود ندارد.
به گزارش رویترز، پسکوف تصریح کرد: «ما واقعا فکر می‌کنیم که موضوع مذاکرات در حال حاضر مطرح نیست».
ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در اکتبر سال ۲۰۲۲ فرمانی را امضا کرد که به طور رسمی چشم‌انداز هرگونه مذاکرات با پوتین را «غیرممکن» می‌کند.
اوکراین می‌گوید صلح تنها بر اساس خروج «کامل» روسیه از تمام سرزمین‌هایی که از زمان آغاز جنگ در فوریه ۲۰۲۲ به دست آورده، ممکن است.