خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قدرت نرم و امنیت سایبری یک مسئله حیاتی و ملی است

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 آذر 1402 - 14:29
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب کشور گفت: موضوع قدرت نرم و امنیت سایبری یک مسئله حیاتی و ملی است که همه کشورها و سازمان ها درگیر آن هستند.
نرم،جنگ،قدرت،غزه،توانمندي،بوشهر،مقاومت،سخت،اضافه،تهاجم،صهيون ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، امیر سرتیپ دوم رضا کلهری ظهر امروز در همایش دانش‌افزایی و قدرت نرم آجا به میزبانی منطقه پدافند هوایی جنوب با حضور مسئولین لشکری و کشوری با بیان ارزش قدرت نرم اظهار داشت: اگر در دوران گذشته بعضی کشورهای مداخله‌گر مانند بریتانیا در هندوستان و امثال این کشورها تسلط پیدا می‌کردند، می‌توانستند در طولانی مدت و تدریجی اخلاقیات، آداب و رسوم ، فرهنگ، مذهب و زبان یک کشوری را تغییر دهند.
وی با بیان اینکه امروز این تسلط به شکل بسیار پیچیده، نامحسوس و خیلی سریع‌تر از گذشته بدون اینکه بتوان کشوری را متهم کرد انجام می‌شود اضافه کرد: در این حوزه در راستای قدرت نرم و امنیت سایبری باید دانش‌افزایی شود.
فرمانده منطقه پدافند هوایی جنوب کشور در ادامه با تاکید بر اهمیت فضای مجازی‌ تصریح کرد: فضای مجازی یکى از برجسته‌ترین تهاجم در عرصه جنگ نرم و تهاجمات نوپدید محسوب می‌شود که دشمنان با هجمه روانی و رسانه‌ای گسترده و پرحجم و با به‌کارگیری تمام ابزار و امکانات به‌صورت مغرضانه سعی در تخریب اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته در حوزه‌های مختلف نظام هستند.
امیر کلهری، گستره مفهوم جنگ نرم را وسیع‏‌تر از تهاجم فرهنگی دانست و بیان کرد: با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژیک و درهم تنیده‌‏تر شدن روابط اجتماعی، جنگ نرم محدوده عملیاتی بزرگتری را شامل می‌شود.
وی اضافه کرد: در محدوده عملیاتی جنگ نرم علاوه بر حوزه فرهنگ، حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی بیولوژیک و محیط زیست نیز قرار می‌گیرد.
تمام توانمندی رژیم صهیونیستی دچار افول شده است
امام جمعه بوشهر نیز ایمان و اراده نیروهای مسلح ایران را نمونه عینی قدرت جنگ نرم دانست و بیان کرد: تجهیزات به روز و پیشرفته نمونه قدرت جنگ سخت است.
آیت‌الله صفایی بوشهری به تهاجم نرم و جنگ نظامی سخت پرداخت و تصریح کرد: قدرت حوزه نرم به انسان توانمندی معنوی می‌دهد، نمونه باز آن توانمندی مردم غزه است که با وجود تعداد بالای شهیدان و ویران شدن شهر و منازل، اما همچنان شعار مقاومت و ایستادگی می‌دهند و تا پای جان از آرمان فلسطین دفاع می‌کنند.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر اضافه کرد: در نبرد غزه قدرت سخت رژیم صهیونیستی بیشتر است اما قدرت نرم‌افزاری مقاومت مردم غزه غلبه بیشتری دارد، ستاد مقاومت در غزه فوق‌العاده متفکر است و محاسبه‌گر در جنگ سخت است، که تا اکنون پیروزی نصیب جبهه مقاومت شده است.
امام جمعه بوشهر با بیان اینکه جنگ در غزه از شتاب به فرسایش رسیده است اضافه کرد: تمام توانمندی رژیم صهیونیستی دچار افول شده است.
انتهای پیام/190/.