خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دوستی‌ام با توران برای همیشه ماندگار شد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 29 آذر 1402 - 12:57
گوینده پیشکسوت رادیو گفت: وقتی من به گروه «داستان شب» پیوستم حدودا ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم که توران مهرزاد از بازیگران به نام برنامه بود. او رفتار بسیار دوستانه و محترمی داشت چنانکه این دوستی برای همیشه ماندگار شد.
شب،مهرزاد،توران،داستان،راديويي،راديو،تئاتر،عذرا

عذرا وکیلی:
توران مهرزاد هنرمند پیشکسوت رادیو، تئاتر، سینما و تلویزیون و صدای ماندگار نمایش‌های رادیویی در ۹۳ سالگی درگذشت.
توران مهرزاد متولد ۱۳۰۹ بود و از سال ۱۳۲۳ فعالیت‌های هنری خود را در تئاتر شروع کرد و سپس فعالیت خود را با ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی ادامه داد.
وی یکی از آخرین بازماندگان نسل اول رادیو در ایران بود.
عذرا وکیلی با ابراز تاسف از در گذشت هنرمند گرامی «توران مهرزاد» گفت: وقتی من به گروه «داستان شب» پیوستم حدودا ۱۸ یا ۱۹ ساله بودم توران مهرزاد در آن مقطع یکی از بازیگران به نام «داستان شب» بود و با این حال رفتار بسیار دوستانه و محترمی داشت چنانکه این دوستی برای همیشه ماندگار شد.
اصغر سمسارزاده، از بازیگران «صبح جمعه باشما» ضمن عرض تسلیت به جامعه هنری گفت: سابقه آشنایی من با مرحوم «توران مهرزاد» به بیش از ۷ دهه گذشته باز می‌گردد.
برای اولین بار در «تئاتر تهران» با وی روی صحنه رفتم و قبل از آن صدای او را در «داستان شب» شنیده بودم.
«داستان شب» که به کارگردانی مرحوم صادق بهرامی و روایتگری زنده یاد رضا معینی از رادیو ایران پخش می‌شد و اکنون این برنامه با نام «قصه شب» همچنان از این شبکه رادیویی تقدیم علاقه مندان می‌شود.
وقتی اسم «داستان شب» یا همان «قصه شب» به میان آمد به سراغ عذرا وکیلی تهیه کننده و هنرمند پیشکسوت رادیو ایران رفتم.
«توران مهرزاد» در سال ۱۳۲۳ فعالیت‌های هنری خود را در تئاتر شروع کرد و بعد هم کارش را با ایفای نقش در نمایش‌های رادیویی ادامه داد، پری، خط قرمز، عینک دودی، برج مینو، قرمز، دلشدگان و لیلا از جمله فیلم‌های سینمایی این بازیگر هستند و از مهمترین سریال‌های تلویزیونی‌اش هم به سریال امام علی (ع) و این خانه دور است، می‌توان اشاره کرد.