خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 13 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هندوانه تولیدی عشایر شهرستان نیکشهر تزئین سفره شب یلدا

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 29 آذر 1402 - 12:12
سرپرست اداره کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان، گفت: منطقه عشایری «بورک» در شهرستان نیکشهر به لحاظ دارا بودن ظرفیت و پتانسیل مناسب در بخش کشاورزی هر ساله بخشی از هندوانه شب یلدای هموطنان را تأمین می کند.
هندوانه،بورك،عشايري،منطقه،نيكشهر

شیرزاد کمالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان، اظهار داشت: منطقه عشایری «بورک» در شهرستان نیکشهر به لحاظ دارا بودن ظرفیت و پتانسیل مناسب در بخش کشاورزی هر ساله بخشی از هندوانه شب یلدای هموطنان را تأمین می‌کند.
سرپرست اداره‌کل امور عشایر استان سیستان و بلوچستان، گفت: امسال 200 هکتار از اراضی کشاورزی منطقه به کشت هندوانه خارج از فصل اختصاص یافته و پیش‌بینی می‌شود بالغ بر 2 هزار و 700 تن هندوانه برداشت و به بازارهای مصرف ارائه شود.
وی افزود: کاشت هندوانه برای شب یلدا در منطقه عشایری بورک در شهریورماه انجام و اوایل دی‌ماه برداشت آن آغاز می‌شود و به تدریج به سطح کشور در حال ارسال است.
کمالی خاطرنشان کرد: مناطق عشایری بورک در 75 کیلومتری شهرستان نیکشهر قرار دارد.
انتهای پیام/