خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری برای شب یلدا

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 28 آذر 1402 - 18:16
ساعت کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار شهرداری تهران با توجه به استقبال شهروندان در آستانه شب یلدا افزایش یافت.
ميادين،ساعت،تره

روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره بار شهرداری تهران در اطلاعیه‌ای از افزایش ساعت کاری میادین و بازار‌ها خبر داد.
در این اطلاعیه آمده است: «با توجه به استقبال مشتریان، ساعت فعالیت میادین در شب یلدا و قبل از آن برای خدمت رسانی مناسب یک ساعت افزایش یافته است.
بر این اساس ساعت اتمام کار همه میادین و بازار‌های میوه و تره بار در روز‌های چهارشنبه ۲۹ آذر و پنجشنبه ۳۰ آذر از ۱۹:۳۰ به ۲۰:۳۰ افزایش یافته است.»
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران، از روز جمعه فعالیت میادین و بازار‌ها طبق روال گذشته روز‌های تعطیل ۸تا ۱۳ و روز‌های عادی ۸تا ۱۳ و ۱۴:۳۰ تا ۱۹:۳۰ است.