خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 06 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

500 مورد دیوارکشی و 70 ویلای در حال ساخت در چهارباغ البرز تخریب شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 27 آذر 1402 - 15:14
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ گفت که در عملیات انجام شده در دو روستای این حوزه قضایی از تغییر کاربری 260 هکتار به ارزش 15 هزار و 600 میلیارد تومان جلوگیری شد.
كاربري،قانون،دادستان،اراضي،اعمال،عمليات،زراعي

‌به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، شاپور صفری با بیان اینکه در یک عملیات دو مرحله‌ای در این حوزه قضایی از تغییر کاربری مجموعا 260 هکتار پیشگیری شده است، اظهار داشت:‌ این اراضی زراعی در معرض تغییر کاربری در روستاهای «اقدسیه» و «قوهه» واقع بودند که پس از گزارش جهاد کشاورزی شهرستان، با دستور قضایی و حضور نماینده دادستان عملیات مقابله‌ای به اجرا درآمد.
دادستان عمومی و انقلاب چهارباغ با بیان اینکه محوطه‌ای که نسبت به اعمال قانون در آن اقدام شد وسعت 265 هکتاری را دربر داشت تصریح کرد: در این عملیات، دیوارکشی به تعداد 500 مورد، ویلا و بنای غیرمجاز 70 مورد، دپوی مصالح 47 مورد، ‌آلاچیق 22 مورد، استخر 25 مورد و محوطه سازی 64 مورد اعمال قانون شد.
وی ارزش اراضی‌ای که از تغییر کاربری آن جلوگیری شده است را 15 هزار و 600 میلیارد تومان عنوان کرد و متذکر شد: این اعمال قانون در راستای اجرای تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها‌ست که ماموران جهاد کشاورزی را موظف می کند با حضور نماینده دادستان، راسا نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات غیرمجاز اقدام و وضعیت اراضی را به حالت اولیه اعاده کند.
انتهای پیام/.