سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی حوزه حمل و نقل

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 22 خرداد 1398 - 07:35
تفاهم‌نامه همکاری حوزه حمل و نقل میان وزارت راه و شهرسازی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری امروز امضا شد.
نقل،علمي،توسعه،حمل،امضاي،شهرسازي،معاونت،حوزه،همكاري،وزارت،جمهوري

با امضای تفاهمنامه میان وزارت راه و معاونت علمی ریاست جمهوری صورت گرفت؛
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وزارت راه و شهرسازی، تفاهم نامه همکاری میان معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی و ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری و محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی امضاء شد.
این تفاهم‌نامه به امضای منوچهر منطقی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های فضایی و حمل و نقل پیشرفته معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی رسید.
امضای این تفاهم‌نامه مسیر استفاده از ظرفیت‌های علمی در هر دو مجموعه را برای حوزه حمل و نقل کشور هموار می‌کند و توسعه نوآوری این حوزه در آن دنبال می‌شود.
با امضای این تفاهم نامه ایجاد و ارتقای زمینه همکاری‌های علمی، تحقیقاتی، پژوهشی، فنی، خدماتی، آموزشی، مشاوره‌ای و تولیدی کاربردی محقق می‌شود.
بیشتر بخوانید: راه آهن تهدید‌ها را به فرصت تبدیل خواهد کرد/ رونمایی از لوکوموتیو مپ ۲۴ در حوزه حمل‌ونقل ریلی
بر این اساس همکاری این دو نهاد در ۵ محور اصلی شکل می‌گیرد.
«حمایت از تدوین مقررات و ضوابط لازم برای توسعه کسب و کار‌های تعمیر و نگهدای هواپیما و فعال سازی زنجیره تامین قطعات هوایی توسط شرکت‌های دانش بنیان و خصوصی در کشور»، «حمایت از تکمیل و به روز رسانی فرآیند‌ها و مقررات مورد نیاز در توسعه هوانوردی عمومی با رویکرد افزایش بهره وری فرودگاه‌های کم تردد»، «حمایت از افزایش استفاده از فناوری‌های پیشرفته و فضایی و هوشمندسازی با بهره گیری از توان داخلی در حوزه هوایی، جاده ای، ریلی، بنادر و دریایی» برخی از حوزه‌هایی است که این همکاری‌ها در آن شکل می‌گیرد.
همچنین «مشارکت در ایجاد کارگروه برای رفع چالش جلوگیری از تردد کشتی‌های با میزبان گوگرد بیش از ۵ درصد» و «همکاری در تدوین برنامه ملی توسعه سیستم هوشمند ارتباطات وسائط نقلیه جاده ای» نیز از دیگر زمینه‌های همکاری این تفاهم نامه است.
انتهای پیام/