خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 12 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افشاریان: تا ساعت 11 از برگزاری دربی با VAR ناامید بودیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 22 آذر 1402 - 15:12
رئیس کمیته داوران فدراسیون گفت: تا ساعت 11 امروز از برگزاری دربی با VAR ناامید شده بودیم اما پس از تماس تاج با رئیس فیفا، مجوز لازم گرفته شد.
فدراسيون،كمك،بازي،رئيس،كشور،افشاريان،ويديويي،هيئت

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از ‌سایت رسمی فدراسیون فوتبال، خداداد افشاریان، رئیس کمیته داوران فدراسیون درباره اینکه دربی با بهره‌مندی از کمک داور ویدیویی قضاوت خواهد شد، عنوان کرد: واقعیتی را می‌خواهم با مردم در میان بگذارم؛ پس از مدت‌ها نفس عمیقی می‌کشم و امیدوارم فردا شاهد رقابت خوبی میان دو تیم پرطرفدار کشور باشیم.
وی ادامه داد: اگر قرار بود VAR در مسابقه‌ای تست شود، یکی‌ از آنها همین بازی است.
حقیقتاً می‌طلبید که چنین اتفاقی رخ دهد.
تشکر ویژه‌ای باید داشته باشم چون شاید دوستانی که بیرون هستند ندانند یک هفته است چه می‌کشیم.
عضو هیئت رئیسه فدراسیون خاطرنشان کرد: از تاج تشکر می‌کنم که تا لحظه آخر تلاش وصف‌ناپذیری برای تحقق این امر داشت.
حدود ساعت 11 امروز دیگر ناامید شدیم و می‌خواستیم پلن دوم را اجرا کنیم اما رئیس فدراسیون که در مجمع هیئت فوتبال اردبیل حضور داشت، با اینفانتینو تماس گرفت و با پیگیری ویژه لحظه آخری از طریق آقای تارقلی‌زاده، رئیس روابط بین‌الملل فدراسیون مجوز را گرفت.
همچنین از دیگر افرادی که به این پروژه کمک کردند کمال سپاس را دارم.
وزیر ورزش و جوانان در این مدت وسواس زیادی به تحقق این بحث داشتند.
افشاریان افزود: به همین منظور تیم VAR که در کشور لایسنس گرفته بود در این مسابقه در این بازی حضور خواهد داشت.
از دو کمک داور ویدیویی که در کشور عراق هستند هم کمک گرفتیم و سرانجام بازی فردا راس ساعت مقرر (16:15) در ورزشگاه خاطره‌انگیز آزادی برگزار خواهد شد.
امیدواریم این مسابقه گام بلندی برای سایر مسابقات باشد.
انتهای پیام/