خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مناسب‌سازی پیاده‌رو و اماکن عمومی در منطقه ۱۳ برای معلولان

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 22 آذر 1402 - 14:35
با هدف دسترسی‌پذیری معلولان به امکانات شهری یک بوستان، ۳ ساختمان شهرداری و ۱۴ پیاده‌رو از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون مناسب‌سازی شده‌اند.
نصب،منطقه،بوستان،معابر،درصدي،هوايي،نيروي،جمله،شهرداري

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
محمد هادی علی احمدی، شهردار منطقه ۱۳ با تاکید بر اهمیت مناسب سازی اماکن عمومی برای افراد دارای معلولیت گفت: این اقدام از ابتدای سال تاکنون در سه قالب مناسب سازی معابر، بوستان‍‌ها و ساختمان‌ها انجام شد.
وی با بیان اینکه، ۳ ساختمان اداری و فرهنگی شهرداری ناحیه ۲، دهقان و شهرداری ناحیه ۴ با پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی، ۵۵ درصدی و ۴۴ درصدی در دست مناسب سازی است، افزود: تصحیح ورودی و مسیر نابینا، نصب بالابر، نصب هندریل، نصب دکمه‌های کنترل کننده دارای خط بریل، نصب موزاییک‌های سکه‌ای در جلوی آسانسور، احداث سرویس فرنگی مطابق ضوابط و شیوه نامه اجرایی اداره کل معماری و ساختمان از جمله مواردی است که می‌تواند به بهبود شرایط دسترسی پذیری برای معلولان کمک کند.
شهردار منطقه ۱۳ در خصوص مناسب سازی بوستان وحدت گفت: در بحث مناسب سازی این بوستان می‌توان به مناسب سازی ورودی بوستان، ایجاد مبلمان مناسب معلولان، آبخوری‌های مناسب و نصب وسایل ورزشی ویژه اشاره کرد.
علی احمدی تصریح کرد: ۱۴۲۷۸ متر طول از خیابان‌ها و معابر منطقه از جمله شهید باقری، پنجم نیروی هوایی، چهارم نیروی هوایی، دهقان، شهیدتیموری فر، برادران شهیدتیموری، دوم نیروی هوایی، شهید منتظری و شش نقطه مازاد بر طرح جامع از خیابان‌ها و معابر سطح منطقه مجموعا به متراژ ۳ هزار متر طول پیاده رو از جمله مواردی هستند که معاونت فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۳ از ابتدای سال تاکنون تلاش کرده که بتواند با مناسب سازی این فضا‌ها به بهبود کیفیت زندگی معلولین عزیز کمک کند.