خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یدیعوت آحارانوت: وزیر دفاع آمریکا بار دیگر به تل آویو سفر می‌کند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 21 آذر 1402 - 20:23
نشریه صهیونیستی از سفر لوئید آستین به سرزمین‌های اشغالی در هفته آینده خبر داد.
سفر،آويو،تل،غزه،رژيم،امنيت،جنگ،وزير

آمریکا بزرگترین حامی مالی، تسلیحاتی و سیاسی رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر محسوب می‌شود.
وتوی قطعنامه پیشنهادی برای استقرار آتش بس در غزه برای دومین بار در شورای امنیت، ارسال تسلیحات شامل ۱۴ هزار گلوله تانک به ارزش بیش از یکصد میلیون دلار به تل آویو، و در نهایت طرح ۱۴ میلیارد دلاری کمک به این رژیم که اکنون در کنگره است، تنها گوشه‌ای از حمایت‌های گسترده واشنگتن از این رژیم جعلی به حساب می‌آید.
یدیعوت آحارانوت، نشریه صهیونیستی به نقل از مقامات آگاه که نخواست نامشان فاش شود اعلام کرد لوئید آستین، وزیر دفاع آمریکا قرار است هفته آینده به سرزمین‌های اشغالی سفر کند.
براساس گزارش این رسانه، آستین در این سفر در راس هیاتی بلندپایه به تل آویو سفر خواهد کرد و سپس یک تور منطقه‌ای نیز خواهد داشت.
این سفر با هدف برنامه دولت بایدن به منظور پایان بخشیدن به جنگ غزه است.
جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی آمریکا نیز قرار است تا پایان هفته به تل آویو سفر کند.
از زمان آغاز جنگ غزه، تمامی مقامات ارشد آمریکایی از جمله رئیس جمهور، وزیر خارجه، مشاور امنیت ملی، وزیر دفاع، و قانونگذاران ارشد کنگره به سرزمین‌های اشغالی سفر و حمایت خود را از تل آویو ابراز داشته اند.