خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت 3740 شکایت از تخلفات واحدهای صنفی استان قزوین

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 21 آذر 1402 - 11:27
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: 3 هزار و 749 مورد شکایت تخلف واحدهای صنفی توسط مردم در سامانه 124 ثبت شده است.
تخلف،صنفي،ثبت،قزوين،749،خداياري،بازرسي،جهاد

جمشید خدایاری مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در گفت و گو با خبرنگار تسنیم از قزوین با اشاره به ثبت سه هزار و 749 مورد شکایت مردمی از واحد های صنفی این چنین اظهار کرد: سه هزار و 749 مورد شکایت تخلف واحدهای صنفی توسط مردم در سامانه 124 طی هشت ماهه سال جاری ثبت و مورد برسی قرار گرفت.
خدایاری ادامه داد:این تعداد تخلف ثبت در سامانه منجر به تشکیل پرنده تخلف صنفی برای یک هزار و 44 واحد صنفی شده است.
وی در ادامه خاطر نشان کرد:پرونده های تشکیل شده تخلف در واحدهای صنفی نانوایی ، مواد غذایی و پروتئینی ، میوه و تره بار و خشکبار بوده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین یادآورشد:از این تعداد پرونده تخلف ثبت شده 982 مورد منجر به صدور حکم تعزیراتی شده و 62 پرونده نیز در دست بررسی است.
خدایاری در ادامه افزود:از تعداد سه هزار و 749 مورد تخلف ثبت شده بعضی از واحدها بین سه تا چهار مورد تخلف در کم فروشی، عدم اجرای تکالیف واحدهای صنفی ، عدم درج قیمت و نصب نرخنامه، گرانفروشی ، عدم رعایت بهداشت، عدم رعایت ساعات کار، عرضه خارج از شبکه، تداخل صنفی، عدم اخذ پروانه کسب، عدم ارائه فاکتور خرید، احتکار و....
بوده است.
مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در پایان تاکید کرد:بیش از 21 میلیارد تومان ارزش ریالی این تخلفات بوده است.
انتهای پیام/