خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لحظه حمله وحشتناک رئیس باشگاه ترکیه‌ای به داور+ فیلم - تسنیم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 21 آذر 1402 - 08:24
سوپرلیگ ترکیه در هفته جاری تحت الشعاع اتفاقی تأسف بار قرار گرفت که در آن داور یک بازی از سوی رئیس یکی از دو تیم مورد ضرب و شتم قرار گرفت.
داور،بازي،رئيس،تركيه،مسابقه،تيم،سوپرليگ،فاروق

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در حالی که در بسیاری از لیگ‌های معتبر فوتبال اروپا، نارضایتی از قضاوت و تصمیمات بعضاً جنجالی داوران به انتقاد و اعتراض در نشست‌های خبری و مصاحبه‌های بعد از بازی مربیان و دست‌اندرکاران تیم‌ها محدود می‌شود، در سوپرلیگ ترکیه پا فراتر گذاشته می‌شود و مدیران و عوامل تیم‌ها اگر از داور ناراضایتی داشته باشند، خودشان با او تسویه حساب شخصی می‌کنند آن هم به صورت فیزیکی!
این اتفاق در انتهای بازی شب گذشته (دوشنبه) تیم‌های آنکاراگوچو و ریزه‌اسپور در هفته پانزدهم سوپرلیگ ترکیه رخ داد وقتی که داور مسابقه، اوموت ملر در دقیقه پنجم وقت‌های تلف شده نیمه دوم به سود تیم میهمان، ریزه‌اسپورت یک پنالتی اعلام کرد و همین پنالتی منجر به فرار ریزه‌اسپورت از شکست و به پایان رسیدن بازی با تساوی یک - یک شد.
بلافاصله پس از پایان بازی، فاروق کوچا، رئیس باشگاه آنکارکوچو خودش را از روی سکوها به زمین چمن رساند و با کوبیدن یک مشت پای چشم داور، از خجالت او درآمد.
مشت او آنقدر سنگین بود که کبودی حاصل از آن فوراً زیر چشم داور مسابقه نمایان شد.
فاروق کوچا که گویا از قضاوت ملر به شدت عصبانی بود، قصد ادامه حمله به او را داشت اما با مداخله بازیکنان و عوامل کنار زمین از محل دور شد.
با توجه به اتفاق رخ داده مشخص نیست که برای تیم پایتخت ترکیه و رئیس آن چه مجازاتی در نظر گرفته شود.
حتی این امکان وجود دارد که داور مسابقه به صورت شخصی از رئیس کم‌طاقت تیم آنکاراکوچو شکایت کند.
در زیر فیلم حمله رئیس باشگاه آنکاراکوچو به اوموت ملر را مشاهده می‌‌کنید:
.
انتهای پیام/