خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

منابع صهیونیست: متحدان امارات در یمن، به اسرائیل پیشنهاد همکاری داده‌اند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 20 آذر 1402 - 07:24
منابع صهیونیست می‌گویند متحدان امارات در یمن موسوم به شورای انتقالی جنوب، به اسرائیل پیشنهاد همکاری مبنی بر مقابله با انصارالله داده‌اند.
يمن،جنوب،شوراي،انتقالي،شورا

منابع رسانه‌ای صهیونیست می‌گویند: متحدان امارات در یمن موسوم به شورای انتقالی جنوب، به رژیم اسرائیل پیشنهاد همکاری مبنی بر مقابله با انصارالله در ازای حمایت تل‌آوی از این شورا داده اند.
«روعی کایس»، خبرنگار و تحلیل‌گر مسائل کشور‌های عربی در سازمان رادیو و تلویزیون رژیم اسرائیل در حساب ایکس خود نوشت: «منبعی نزدیک به رئیس شورای انتقالی جنوب یمن گفته: اگر اسرائیل حق ما در تعیین سرنوشت جنوب یمن را به رسمیت بشناسد، آن وقت در میدان یمن برای خود متحدی برای مقابله با تهدیدات حوثی‌ها (انصارالله) خواهد یافت.»
شورای انتقالی جنوب یمن که هم‌سو با امارات است، طی سال‌های گذشته اعلام جدایی از یمن کرد، ولی با توافق ریاض، نیمی از وزرای کابینه دولت مستعفی از این شورا انتخاب شد.
عیدروس الزبیدی، رئیس این شورا که عضو شورای رهبری دولت مستعفی نیز هست، مورد حمایت ابوظبی است.
منبع: تسنیم