خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بنیه مالی تولیدات حوزه مستند در رسانه ملی تقویت می‌شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 18 آذر 1402 - 10:14
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه بنیه مالی تولیدات حوزه مستند در رسانه ملی تقویت می شود، گفت: مدیریت مستند در مرکز سیمرغ ایجاد شد.
مستندسازان،ملي،رسانه،توليد،مستند،جبلي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کاشان ، پیمان جبلی شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هنر مستندسازان ما فراتر از مرزهای جمهوری اسلامی است، اظهار داشت: آثاری در حال تولید توسط مستندسازان ایرانی در حال تولید داریم در حالی که فضای تولید آن بین‌المللی است.
وی با بیان اینکه مستندسازان توانمند بین‌المللی نیز آماده همکاری با مستندسازان جمهوری اسلامی را دارند، افزود: در اهداف اعلام شده جشنواره مستند می‌توانیم میزبان آثار مستندسازان بین‌المللی و منطقه باشیم و امیدواریم در دوره‌های آینده زمینه تحقق آن فراهم شود.
رئیس رسانه ملی با بیان اینکه یکی از کمک‌های رسانه ملی به مستندسازان نمایش این مستندها است، ابراز داشت: زمانی که مستندهای مستندسازان از رسانه ملی پخش شد به جشنواره‌های ملی و بین‌المللی دعوت شد و علاوه بر این حمایت باید حمایت‌های دیگر نیز از مستندسازان انجام شود و از این رو جلسه‌ای با مستندسازان برگزار می‌کنیم.
جبلی با بیان اینکه در ساختار سیما ظرفیت جدید به نام مدیریت مستند در مرکز سیمرغ ایجاد کردیم، گفت: امیدواریم با تقویت بنیه مالی تولید در حوزه مستند کمک‌های قوتی‌تر انجام دهیم تا مستندسازان پشتشان گرم باشد که رسانه ملی حامی آنان است.
انتهای پیام/801/