خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پلتفرم‌های فروش آنلاین دارو مجوز ندارند/ دارو را فقط از داروخانه‌ها تهیه کنید

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 16 آذر 1402 - 16:40
رییس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو تاکید کرد: عرضه، فروش و تبلیغات فراورده‌های دارویی در سایت‌ها و سکو‌های اینترنتی غیرمجاز است.
دارو،غذا،سازمان

رییس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو:
دکتر مینا آژوغ رییس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو با اشاره به تخلفات پلتفرم‌ها در فروش دارو و از جمله دارو‌های غیرمجاز، قاچاق و تاریخ گذشته، تاکید کرد: پلتفرم‌های فروش آنلاین دارو مجوز ندارند و مردم دارو را تنها از داروخانه‌ها تهیه کنند.
وی گفت: بار‌ها تاکید کرده‌ایم که تنها مرجع رسمی برای عرضه دارو، داروخانه‌ها هستند و مردم دارو را فقط از داروخانه‌ها تهیه کنند؛ چراکه دارو‌ها باید شرایط تامین، توزیع و عرضه مناسب داشته باشند.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، آژوغ گفت: این شرایط مستلزم این است که سازمان غذا و دارو به عنوان دستگاه تنظیم‌گر چهارچوبی برای تامین‌کننده، توزیع‌کننده و عرضه‌کننده در کل فرایند زنجیره تامین ایجاد کرده باشد.
رییس اداره داروخانه‌های سازمان غذا و دارو گفت: عرضه دارو‌های تاریخ انقضا گذشته، دارو‌های قاچاق، دارو‌های سقط جنین و دارو‌های مخدر برخی از پرونده‌‎های قضایی پلتفرم‌هاست.