خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عفو بین‌الملل: اسرائیل از سلاح‌های آمریکا برای کشتن غیرنظامیان در غزه استفاده می‌کند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 16 آذر 1402 - 12:15
عفو بین الملل گزارش داده که اسرائیل در حملات هوایی که منجر به کشته شدن ده ها غیرنظامی در غزه شده از سلاح های ساخت آمریکا استفاده کرده است.
عفو،حمله،گزارش،غزه،اسرائيل،ساخت،آمريكا

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، عفو بین‌الملل گزارش داده که اسرائیل در حملات هوایی که منجر به کشته شدن ده‌ها غیرنظامی در غزه شده از سلاح‌های ساخت آمریکا استفاده کرده است.
به گزارش سی‌.ان.ان این سازمان حقوق بشری گفته تحقیقاتش نشان می‌دهد که یک سیستم هدایت تسلیحاتی ساخت آمریکا در دو حمله هوایی اسرائیل در غزه در ماه اکتبر که گفته می‌شود در آن 43 غیرنظامی کشته شدند، استفاده شده است.
بر اساس گزارشی که روز سه شنبه توسط عفو بین‌الملل منتشر شد، سیستم «مهمات تهاجم مستقیم مشترک» که ساخت آمریکا است در میان آوار خانه‌های ویران شده در محله دیرالبلاح در مرکز غزه پیدا شد.
اسرائیل از طیف گسترده ای از تسلیحات و مهمات آمریکایی استفاده می کند، اما گزارش عفو بین الملل در زمره اولین تلاش‌ها برای روشن کردن نقش یک سلاح ساخت آمریکا در یک حمله خاص در غزه است که به شهادت تعداد قابل توجهی از غیرنظامیان منجر شده است.
عفو بین‌الملل گفته که کارشناسان تسلیحاتی و یک «تحلیلگر سنجش از راه دور» به بررسی تصاویر ماهواره‌ای و عکس‌های خانه‌هایی پرداخته‌اند که در این حمله تخریب شدند.
بر اساس این گزارش، در نتیجه این دو حمله، 19 کودک، 14 زن و 10 مرد کشته شدند.
عفو بین‌الملل در همین حال با رد ادعاهای اسرائیل گفت که «هیچ نشانه ای از وجود اهداف نظامی در این مکان» که هدف حمله هوایی قرار گرفته وجود نداشته است.»
انتهای پیام/