خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب الله لبنان مرکز نظامی «رامیم» را هدف قرار داد

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 16 آذر 1402 - 11:44
حزب الله لبنان صبح امروز با انتشار بیانیه ای از حمله نظامی به پادگان رامیم با سلاح مناسب خبر داد.
غزه،مقاومت،فلسطين،اسلامي،پادگان،پنجشنبه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، مقاومت اسلامی لبنان حزب الله صبح امروز پنجشنبه با انتشار بیانیه‌ای از حمله نظامی به پادگان رامیم با سلاح مناسب خبر داد.
در بیانیه مقاومت اسلامی لبنان آمده است، در راستای حمایت از ملت استوار فلسطین در نوار غزه و حمایت از مقاومت شجاع و شرافتمند آن، رزمندگان مقاومت اسلامی صبح امروز پنجشنبه پادگان رامیم را با سلاح‌های مناسب هدف قرار دادند که در نتیجه تلفات قطعی به دشمن وارد شده و شماری زخمی شدند.
منابع خبری گزارش دادند که بعد از اتمام آتش‌بس موقت در غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود را به غزه از سرگرفت، مدیرکل بهداشت فلسطین در غزه گفت: بیش از 800 هزار نفر هنوز در شمال غزه هستند و ارائه خدمات بهداشتی به آنها امکانپذیر نیست.
این مقام بهداشت فلسطین همچنین اعلام کرد: 7000 مجروح را احصاء کردیم که جراحات آنها وخیم است و نیاز به جراحی فوری دارند.
انتهای پیام/