خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت مسلحانه از بانک سپه در زاهدان / سارقان 25 میلیون تومان از باجه سرقت کردند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 15 آذر 1402 - 16:13
فرمانده انتظامی زاهدان از سرقت مسلحانه از بانک سپه در زاهدان خبر داد و گفت: سارقان 25 میلیون تومان از باجه سرقت کردند.
سارقان،سرقت،زاهدان،بانك

سرهنگ فلاحی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم درباره جزئیات این سرقت مسلحانه اظهار داشت: سارقان مسلح‌ پس از ورود به بانک سپه شعبه خیابان 20 متری مصلی زاهدان اقدام به سرقت مبلغ 25 میلیون تومان وجه نقد از باجه کردند.
وی با بیان اینکه سارقان به سلاح کلاشینکف و کلت کمری مجهز بودند، افزود: ‌این سارقان حین سرقت اقدام به شلیک کردند که منجر به جرح سطحی یکی از کارکنان بانک از ناحیه ‌گلو شد.
فرمانده انتظامی زاهدان تصریح کرد: ‌بلافاصله پلیس طرح مهار را اجرا کرد ‌که سرنخ‌هایی از سارقان و محل اختفای آنها به دست آمده است.
انتهای پیام/