خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لاوروف استفاده از گوشی آیفون را کنار گذاشته است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 15 آذر 1402 - 14:29
وزارت خارجه روسیه گزارش داد سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه استفاده از آیفون را کنار گذاشته و اکنون از گوشی هوشمند شرکت دیگری استفاده می‌کند.
گوشي،روسيه،آيفون،لاوروف،اپل

در بیانیه‌ای که این وزارتخانه به خبرگزاری نووستی ارسال کرده، آمده است: لاوروف گوشی خود را از «اپل» با گوشی برند «هواوی» پی ۶۰ پرو جایگزین کرده است.
این بیانیه پس از انتشار کلیپ‌هایی در پیام رسان تلگرام و گمانه زنی در خصوص گوشی لاوروف منتشر شد.
وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که لاوروف «مدت‌ها پیش» استفاده از گوشی آیفون را کنار گذاشته است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین پیشتر اعلام کرده بود که استفاده کارمندان نهاد‌های دولتی روسیه از گوشی آیفون برای مقاصد رسمی غیرقابل قبول و ممنوع است.
اخیرا نیز سرویس اطلاعات و امنیت فدرال روسیه گزارشی را مبنی بر همکاری نزدیک شرکت آمریکایی «اپل» با جامعه اطلاعاتی آمریکا فاش کرد.
طبق اعلام سرویس اطلاعات و امنیت فدرال روسیه شرکت «اپل» به سازمان سیا این امکان را می‌دهد که علاوه بر شهروندان آمریکایی، از همه افراد مورد نظر در کاخ سفید از طریق گوشی آیفون جاسوسی کند.