خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

24 مهر روز جهانی وزنه‌برداری شد/ انتخاب نینگبو چین به عنوان میزبان مسابقات جهانی - تسنیم

تسنیم | ورزشی | چهارشنبه، 15 آذر 1402 - 14:13
روز 16 اکتبر برابر با 24 مهر ماه به عنوان روز جهانی وزنه برداری انتخاب شد.
مسابقات،جهاني،قهرماني،جهان،روز،هيئت،المپيك

به گزارش خبرگزاری تسنیم، هیئت اجرایی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری در نشست اخیر خود در حاشیه مسابقات گرندپری قطر، روز 16 اکتبر برابر با 24 مهر را به عنوان روز جهانی وزنه‌برداری انتخاب و تصویب کرد.
از این پس روز 16 اکتبر هر سال به مناسبت اعلام تصمیم کمیته بین‌المللی المپیک مبنی بر بازگشت وزنه‌برداری به برنامه بازی‌های المپیک 2028 لس آنجلس، به عنوان روز جهانی وزنه‌برداری شناخته می‌شود.
خبر دیگر اینکه هیئت اجرایی فدراسیون جهانی وزنه برداری در جلسه امروز در دوحه قطر، شهر نینگبو چین را به عنوان میزبان مسابقات قهرمانی جهان در سال 2026 انتخاب کرد.
نینگبو در استان شمالی ژجیانگ و در فاصله کمی از شهرهای شانگهای و هانگژو قرار دارد.
این شهر با جمعیت 9 میلیون نفر، اخیرا تجربیات موفقی در میزبانی رویدادهای بین‌المللی داشته و ورزشگاه 10 هزار نفری المپیک اسپورت سنتر میزبان مسابقات وزنه‌برداری خواهد بود.
در جلسه هیئت اجرایی IWF، همچنین تکلیف میزبانی دو رویداد مهم سال 2025 نیز مشخص شد.
بر همین اساس مسابقات قهرمانی نوجوانان جهان در لیما پایتخت پرو و مسابقات قهرمانی جوانان جهان در تاشکند پایتخت ازبکستان برگزار خواهد شد.
پیش از این نیز فدراسیون جهانی اعلام کرده بود که مسابقات قهرمانی بزرگسالان جهان در سال 2024 در بحرین و در سال 2025 در نروژ برگزار می‌شود.
انتهای پیام/