برای به شهادت رساندن رزمندگان نُجَباء تاوان سنگینی خواهید داد
الکعبی با تاکید بر اینکه انتقام خون رزمندگان شهید نُجَباء گرفته خواهد شد، وعده داد که عراق بهزودی از استعمار پلید آمریکا رهایی مییابد.
دبیرکل نُجَباء خطاب به اشغالگران آمریکایی:
در پی شهادت پنج رزمنده نُجَباء طی شبیخون آمریکاییها به تکریت، الکعبی دبیرکل جنبش مقاومت اسلامی نُجَباء پیامی صادر و اعلام کرد: دشمن جنایتکار بداند که شهادت جمعی از مبارزان صالح نُجَباء بر عزم و استواری ما میافزاید و شعله انتقام را در دلمان میافروزد.
شیخ «اکرم الکعبی» خطاب به اشغالگران ادامه داد: قسم به یتیمان، اشک مادران داغدیده، قلب برافروخته خانوادههایشان و خون پاک شهدا، تاوان سنگینی برای این جنایت خواهید داد.
وی آمریکاییها را "متجاوزان جنایتکار یاغی" خواند و افزود: عراق کشور ما است و این زمین، سرزمین ما است.
بهزودی آن را از وجود پلید شما پاک و از استعمار، آزادش خواهیم کرد و خداوند بر آنچه میگوییم گواه است.
الکعبی در خاتمه ضمن طلب رضوان، بهشت جاودان و سعادت بزرگ برای شهدای حمله اخیر، به خانواده و دوستدارانشان تسلیت گفت و برای آنان صبر مسألت کرد.