خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رسانه‌های صهیونیست: السنوار همچنان حاکم مطلق میدان است - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 12 آذر 1402 - 23:44
رهبران رژیم صهیونیستی به تدریج در حال عقب نشینی از اهداف اولیه اعلام شده از جنگ خود علیه غزه بوده و به جای از بین بردن حماس به سمت ترور یحیی السنوار رهبر حماس در نوار غزه متمرکز می شوند.
عبري،حماس،صهيونيستي،گزارشي،راديو،رژيم

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، شبکه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی کان در خبری به نقل از رونین بار رئیس شاباک خبر داد: هدف اسرائیل در حال حاضر از بین بردن مسئولین عالی‌رتبه حماس به ویژه السنوار است.
این در حالی است که برخی از رسانه‌های عبری زبان هم فاش کردند نتانیاهو به شدت بر ارتش برای یافتن محل حضور السنوار و ترور وی فشار وارد می‌کند.
در این میان روزنامه معاریو هم در گزارشی اعلام کرد: السنوار همچنان لرزه بر دل اسرائیلی‌ها انداخته و جنگ روانی خود را با موفقیت زاید الوصفی به پیش می‌برد.
رادیو عبری زبان رژیم صهیونیستی هم در گزارشی که امروز منتشر و بر روی تارنمای آن هم قرار داده شد به نقل از کارشناسان اسرائیلی خبرداد، با توجه به اینکه یحیی السنوار همچنان مسایل میدانی را در کنترل خود داشته و آن را هدایت می‌کند، به هیچ عنوان نمی‌توان از شکست خورد حماس سخن به میان آورد.
انتهای پیام/