خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 16 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری ایران و کوبا در بخش کشاورزی برای تامین منافع دو کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 12 آذر 1402 - 19:24
وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران و کوبا می‌توانند با همکاری در بخش‌های مختلف کشاورزی نیاز یکدیگر و منافع دو ملت را تامین کنند.
كشاورزي،توليد،كشور،ايران،كوبا،محصولات،ديدار،وزير،حوزه،همكاري

محمدعلی نیکبخت در دیدار با وزیر کشاورزی کوبا و تیم مذاکره‌کننده کوبایی که در تهران حاضر شدند، با برشمردن توانمندی‌های ایران در حوزه کشاورزی، افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ملت ایران با تکیه بر توان داخلی و منابع انسانی خود، به توفیقات بزرگی در حوزه کشاورزی دست یافته است و بنا دارد این تجربیات را با کشور‌های دوست به اشتراک گذارد.
وی اظهار داشت: پرورش میگو در سواحل، پرورش ماهیان گرمابی و سردآبی، استعداد کشور در تولید محصولات باغبانی، مانند؛ پسته، خرما و انواع مرکبات و امکان صادرات این محصولات از جمله نقاط قوت کشاورزی جمهوری اسلامی ایران است.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تولید محصولات راهبردی زراعی تصریح کرد: ما بخش عمده‌ای از نیاز داخل را در کشور تولید می‌کنیم و بخش کوچکی از برخی نیازمندی‌ها، از راه واردات تامین می‌شود.
نیکبخت در مذاکره با همتای کوبایی خاطرنشان کرد: در حوزه دامپروری هم بیشتر نیاز ما از تولید داخل تامین می‌شود، در لبنیات صادرکننده هستیم و در تولید مرغ با بهره‌مندی از دانش بومی، از صنعت مرغداری و زنجیره تولید متناسب با نیاز غذایی کشور بهره‌مند هستیم.
ایران و کوبا منافع مشترک را توسعه می‌دهند
وزیر کشاورزی کوبا هم در این دیدار از اهمیت همکاری کشور برادر ایران با کوبا تاکید کرد و گفت: اشتراکات سیاسی و انقلابی دو کشور راه را برای همکاری در همه زمینه‌ها به ویژه کشاورزی هموار کرده است.
وی اضافه کرد: کشورش به تجربیات ایران در توسعه کشاورزی و رسیدن به فناوری تولید محصولات کشاورزی نیازمند است و آمادگی دارد از سرمایه‌گذاران ایرانی برای تولید در کشورش حمایت کند.
وزیر کشاورزی کوبا این دیدار را مقدمه‌ای برای تفاهمات آتی دانست و گفت: امیدوارم در دیدار مقامات عالی دو کشور در آینده نزدیک، این توافقات در قالب اسناد همکاری به امضای مسئولان دو کشور برسد.