خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر امور خارجه عمان امروز به تهران می‌آید - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 12 آذر 1402 - 12:15
وزیر امور خارجه سلطنت عمان امروز به تهران سفر کرده و با همتای ایرانی خود دیدار خواهد کرد.
گفتگو،خارجه،امور،وزير،عمان،رژيم،البوسعيدي

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سید بدر البوسعیدی، وزیر امور خارجه سلطنت عمان امروز به منظور دیدار و گفتگو با مقامات جمهوری اسلامی ایران به تهران سفر می‌کند.
وی بعدازظهر امروز با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و گفتگو خواهد کرد.
10 آذر ماه وزیران امور خارجه ایران و عمان طی تماس تلفنی در خصوص آخرین تحولات غزه رایزنی و گفتگو کردند.
امیرعبداللهیان از سرگیری جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه را نشان دهنده بی‌توجهی این رژیم جعلی به درخواست‌های بین‌المللی و‌ افکار عمومی جهان دانست.
وزیر امور خارجه کشورمان تأکید کرد: ضرورت دارد همه کشورهای اسلامی تلاش‌های خود را برای متوقف کردن این جنایات افزایش دهند.
امیرعبداللهیان در این گفتگو تاکید کرد: در سفر هفته گذشته ام به بیروت از رهبران مقاومت شنیدم که در صورت از سرگیری حملات رژیم اسراییل، پاسخ مقاومت پشیمان کننده و سخت‌ تر از قبل خواهد بود.
بدر البوسعیدی وزیر خارجه سلطنت عمان نیز در این گفتگو شعله ور شدن مجدد جنگ و توسعه آن را در منطقه تأسف‌بار خواند.
طرفین بر ضرورت آتش‌بس پایدار و ارسال گسترده کمک‌های انسانی و اقدامات مؤثر جامعه جهانی به این منظور تأکید کردند.
انتهای پیام/