خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۸۰ درصد تعهدات خیرین مدرسه ساز استان مرکزی تحقق یافته است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 17:45
اراک- استاندار مرکزی گفت: ۸۰ درصد میزان تعهدات خیرین مدرسه ساز استان مرکزی مرتبط با جشنواره بیستم تحقق یافته است و بقیه نیز در حال انجام است.
خيرين،پروژه،جشنواره،آقازاده،مدرسه،مركزي،دولت

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده پیش از ظهر روز دوشنبه در آستانه برگزاری بیست و یکمین جشنواره خیرین مدرسه ساز استان مرکزی در نشست با خبرنگاران در اراک اظهار داشت: ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان تعهدات خیرین مدرسه ساز جشنواره بیستم به میزان ۸۰ درصد تحقق پیدا کرده است و بقیه نیز در حال تحقق است.
وی افزود: برگزاری جشنواره با حضور خیرین ثابت کرده است که خیرین مردان میدان عمل هستند نه شعار و همیشه مجموعه دولت پشت سر آنها حرکت کرده اند و آنان جلودار هستند.
آقازاده با اشاره به پیشرفت روند پروژه‌های مدرسه‌های خیرساز استان مرکزی توسط خیرین مدرسه ساز طی سال‌های اخیر خاطرنشان کرد: در سال ۹۰ شش پروژه خیرین و مشارکت آنان با دولت را شاهد بودیم.
در سال ۹۶ به ۲۲ پروژه و در سال ۹۷ این رقم به ۲۹ پروژه ارتقا پیدا کرده است.
یعنی بیش از ۵ برابر و یا به تعبیری ۵۰۰ درصد افزایش را نسبت به سال ۹۰ نشان می‌دهد.
استاندار مرکزی بیان داشت: به رغم تمام مشکلات اقتصادی حاکم بر کشور فعالیت خیرین هر سال بهتر و مثبت‌تر از سال قبل است.
وی خاطرنشان کرد: خیرین در همه حوزه‌ها از جمله آموزشی، بهداشتی درمانی، کمک به افراد نیازمند جامعه و بی بضاعت و نهادهای حمایتی همیشه در صحنه حضور دارند و پیشرو هستند.
آقازاده تصریح کرد: امیدواریم رکورد ۱۰ سال اخیر را در باب پروژه‌های مدرسه‌های خیرساز و مشارکت دولت بتوانیم پشت سر بگذاریم و در جشنواره بیست و یکم که بیست و سوم ماه جاری برگزار می‌شود شاهد تعهدات بالای ۳۰ پروژه توسط خیرین باشیم.