خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنده جایزه کارگردانی اسکار ۲۰۱۸ با فیلمی در ژانر وحشت باز می گردد

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 09 بهمن 1397 - 17:22
گریمو دل تورو که سال گذشته اسکار بهترین فیلم و کارگردانی را کسب کرده بود، جدیدترین فیلم خود را در ژانر وحشت می‌سازد.
كنت،فيلم،اعلام،جنيفر،تورو

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسکرین رانت، «جنیفر کنت» که به خاطر کارگردانی فیلم «بابادوک» در سال ۲۰۱۴ معروف شده بود، طی مراسم"ساندنس" اعلام کرد که در حال حاضر با «گریمو دل تورو» روی یک فیلم در ژانر وحشت همکاری می کند.
این منبع خبری اعلام کرد که ترکیب جنیفر کنت در ساخت فیلم‌های ترسناک مثل «بابادوک» و «بلبل» و خلاقیت پرسود گریمو دل تورو در فیلمسازی همانطور که در سال گذشته با فیلم «شکل آب» جایزه اسکار را از آن خود کرده بود، نتیجه قابل پیش بینی دارد.
این همکاری اصلاً عجیب نبوده و هر دو کارگردان قبلاً در ژانر وحشت فیلم‌های خوبی ارائه داده اند.
کنت در مصاحبه‌ای که انجام داده بود اعلام کرد که نمی خواهد مرموز باشد و دلیل اینکه هنوز اطلاعاتی از سوی وی مطرح نشده مشخص نبودن جزئیات این پروژه است.
انتهای پیام/