خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 03 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

400 میلیون تومان کمک بلاعوض به تعاونی‌های خراسان شمالی اعطا شد - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 08 آذر 1402 - 10:37
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت: 400 میلیون تومان کمک بلاعوض به تعاونی های خراسان شمالی اعطا شد.
تعاوني،استان،دولت،كشور،سيزدهم،تعاون،پاسخگويي،مديركل،خراسان

مهدی اسلا‌م‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: تعاونی‌ها رکن بسیار مهمی در پیشرفت کشور هستند و اعضای تعاونی‌ها باید به این جایگاه خطیر واقف باشند.
دولت تنظیم‌گر و تسهیل‌گر روابط تعاونی‌ها است و حرکت تعاونی ها در محور توسعه استان از اولویت‌های بسیار مهم است.
وی افزود: تعاونی‌ها باید بر اساس شعار اساسی دولت بر مبنای عدالت و رویکرد آن حرکت کنند و این موضوع برای ما بسیار مهم است.
مراکز مشاوره و نوآوری و توسعه تعاونی‌ها در استان آماده پاسخگویی در این زمینه ها هستند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گفت: نقش آفرینی مردم در حوزه اقتصاد باید لحاظ شود و سهم 25 درصدی تعاونی‌ها در اقتصاد کشور محقق شود.
متاسفانه در سال‌های گذشته در این زمینه موفقیت نداشتیم و ترسیم سند تعاونی‌ها برای همین موضوع است.
اسلام‌خواه با اشاره به کمک دولت به تعاونی ها گفت: در دولت سیزدهم 35 هزار نفر ساعت کمک آموزشی و دولتی به تعاونی‌ها شده و بیش از 400 میلیون تومان حمایت بلاعوض و رایگان به تعاونی ها شده است.
در موضوعات مهارتی و آموزشی آماده پاسخگویی به همه نیازهای تعاونی‌ها هستیم.
وی با بیان اینکه در این دولت 20 هزار میلیارد خط اعتباری تسهیلات برای حمایت از تعاونی‌های کشور ایجاد شده که سهم خراسان شمالی از این اعتبار 950 میلیارد ریال است که با تخصیص این اعتبار بسیاری از تعاونی های استان رونق می‌گیرند.
مدیرکل تعاون خراسان شمالی تصریح کرد: تعداد تعاونی های استان 30 درصد افزایش داشته و 32 تعاونی از آغاز فعالیت دولت سیزدهم در استان تشکیل و 850 نفر در این شرکت‌ها عضو شدند که سرمایه‌گذاری آن‌ها به بیش از 24 میلیارد ریال رسید.
براساس آخرین آمارها 12.5 درصد از اشتغال استان در سامانه رصد به بخش تعاونی ها اختصاص دارد.
انتهای پیام/311/