خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمله بامدادی نظامیان صهیونیست به اریحا/ زخمی شدن دو فلسطینی در نزدیکی رام الله

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 آذر 1402 - 05:16
منابع خبری از حمله بامدادی نظامیان صهیونیست به شهر اریحا و نیز زخمی شدن دو فلسطینی در نزدیکی رام الله واقع در کرانه باختری خبر دادند.
صهيونيست،جنين،نظاميان،اردوگاه،منفجر

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز چهارشنبه از چندین محور به شهر اریحا در کرانه باختری یورش بردند.
از سوی دیگر دو فلسطینی در اطراف زندان عوفر واقع در بیتونیا در نزدیکی رام الله هدف گلوله جنگی نظامیان صهیونیست قرار گرفته و زخمی شدند.
در جنین و اردوگاه آن هم همچنان نبرد سخت و تمام عیار جوانان مبارز و نظامیان متجاوز صهیونیست ادامه دارد، اشغالگران به بیمارستانهای جنین حمله کرده و آنها را به محاصره کامل خود درآورده اند.
نظامیان صهیونیست منزل یک خانواده را در اردوگاه جنین منفجر کردند
منابع فلسطینی ویدئویی را از جنایت نظامیان صهیونیست در منفجر کردن یک منزل مسکونی در اردوگاه جنین واقع در کرانه باختری منتتشر کردند.
انتهای پیام/