خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رژیم صهیونیستی 8 میلیارد دلار برای تامین هزینه‌های جنگ اختصاص داد - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | چهارشنبه، 08 آذر 1402 - 00:15
در حالی که رژیم صهیونیستی 8 میلیارد دلار برای تامین مالی ادامه جنگ بودجه اختصاص داد، رسانه های عبری زبان از تاخیر آمریکا در اختصاص کمک مالی به تل آویو پرده برداشتند.
جنگي،اسرائيل،جنگ،وزير،شيكل،عبري،متمم،نتانياهو

به گزارش گروه عبری خبرگزاری تسنیم، کابینه رژیم صهیونیستی، متمم بودجه به ارزش 8 ملیارد دلار برای تامین هزینه‌های جنگ خود علیه نوار غزه به تصویب رساند.
رادیو عبری زبان کان در گزارشی در این رابطه نوشت: با توجه به اینکه مخارج جنگ دربودجه سال جاری پیش بینی نشده بود، براساس پیشنهادی که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و بتسلئیل سموتریچ وزیر دارایی ارائه کردند، این پیشنهاد مورد موافقت قرار گرفت.
این متمم در حالی تایید شد که بینی گانتز وزیر جنگ سابق رژیم و حزبش به آن رای مخالف دادند.
براساس اطلاعات فاش شده در این رسانه، نتانیاهو و سموتریچ به بهانه هزینه‌های جنگی، در چارچوب این بودجه که 30 میلیارد شیکل است، احزاب دینگرای افراطی حاضر در ائتلاف نیز از آن بهره‌مند خواهند شد، امری که باعث اعتراض بسیاری از شخصیت‌های صهیونیست شده است.
در همین راستا ایتان فریل بنیانگذار روزنامه اقتصادی دمارکر در توئیتر خود نوشت: تا به امروز کنگره آمریکا با 50 میلیارد شیکل کمک جنگی به اسرائیل موافقت نکرده است، اما یک سئوال برای صاحبنظران دارم، واکنش اعضای کنگره وقتی بدانند یا بشنوند که پول‌های رای دهندگان آمریکایی اختصاص داده شده برای کمک‌های جنگی به اسرائیل بخش‌‌هایی از آن برای افزایش سطح زندگی یهودیان افراطی و شهرک نشینان صرف خواهد شد، چه واکنشی از خود نشان خواهند داد.
انتهای پیام/