خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۲۰ میلیون ایرانی پزشک خانواده دارند

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 07 آذر 1402 - 16:28
معاون بهداشت وزیر بهداشت گفت: از ۱۰ آذر برای همه هموطنان بالای ۱۸ سال پیامک شرکت در طرح پایش فشار و قند خون ارسال می‌شود.
سلامت،مراقب،خانواده

فرشیدی معاون بهداشت وزارت بهداشت از ارسال پیامک به هموطنان از ۱۰ آذر برای شرکت در پویش سنجش فشار خون خبر داد و گفت: تا پایان سال ۵۵ میلیون ایرانی تحت عنوان طرح ملی سلامت خانواده، پزشک خانواده و مراقب سلامت قرار خواهند گرفت.
وی افزود: حدود ۲۲ تا ۲۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال به بالا به فشار خون مبتلا هستند.
همچنین حدود ۳۰ درصد افراد ۳۰ سال به بالا فشاری خون بالا دارند.
براساس گزارش‌ها ۷ هزار مراقب سلامت در طرح ملی سلامت خانواده مراقب سلامت هموطنان هستند که به گفته فرشیدی برای سال آینده به ۲ برابر این تعداد نیازمند هستیم.
گفته شده که در حال حاضر ۲۰ میلیون ایرانی در ۱۸۲ شهر پزشک خانواده و مراقب سلامت دارند.
معاون وزیر بهداشت در این باره اظهار کرد: تا پایان سال ۲۰ میلیون نفر در جمعیت بالای ۲۰ هزار نفر، ۳۳ میلیون در جمعیت ۵۵ میلیون نفر تحت پوشش قرار گیرند.