خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدیرکل بورس خبرداد برنامه وزارت علوم برای معرفی بورس‌های دانشجویی به صاحبان صنایع - تسنیم

تسنیم | سیاسی | سه شنبه، 07 آذر 1402 - 14:40
مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان از برگزاری نشستی با صاحبان صنایع و معرفی بورس های دانشجویی خبر داد و گفت: در مرحله اول نشستی با صاحبان صنایع الکترونیک، پزشکی و نساجی برگزار شد.
بورس،صنايع،صنعت،اقتصادي،دانشجويان،صاحبان،منتفع

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، محمد محمدی مسعودی مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان با اشاره به برگزاری نشست با صاحبان صنایع و معرفی بورس‌های دانشجویی گفت: همان‌طورکه مستحضر هستید آیین‌نامه بورس‌های تحصیلی امسال توسط وزیرعلوم ابلاغ شده است و ما نشست‌هایی را با صاحبان صنایع برگزار می‌کنیم.
وی ادامه داد: درحال حاضر نشستی را با صاحبان صنایع الکترونیک، صنایع پزشکی و صنایع نساجی، برای معرفی بورس‌های یکپارچه دانشجویی ازجمله بورس صنعت و مشاغل، بورس بنگاه اقتصادی و فرصت‌های تحقیقاتی برگزار کردیم.
مدیرکل بورس و اعزام دانشجویان افزود: در بورس صنعت و مشاغل دو هدف را پیگیری می‌کنیم یکی آموزش و تربیت نیروی با کیفیت برای بنگاه‌های اقتصادی و صنایع کشور و دوم این‌که دانشجوی ما یک امنیت شغلی را داشته باشد و باانگیزه و پرنشاط و با امید به آینده درس خود را ادامه دهد.
وی افزود: در بورس بنگاه‌های اقتصادی ما به دنبال این هستیم که مسئله‌های صنعت را مسئله‌هایی که در بنگاه‌های اقتصادی است احصا کنیم و برای آن مسائل، دانشجویان در دوره‌های مختلف از جمله کارشناسی ارشد، دکتری و پسا دکتری روی این مسئله کار کرده و بتوانند مسائل صنعت را با یک کیفیت مناسب و دقت مناسب پاسخ‌گو باشند.
مسعودی یادآورشد: در بورس بنگاه اقتصادی هم صنعت منتفع شده و نیازهایش برطرف می‌شود و هم اینکه دانشجویان ما تمام‌وقت روی موضوعی کار می‌کنند که براساس آن موضوعی که کار می‌کنند منتفع نیز می‌شوند و حقوق کافی دریافت می‌کنند.
انتهای پیام/