نقطه کانونی خودسازی و تمدنسازی باید در مساجد شکل گیرد - تسنیم
معاون ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: نقطه کانونی خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی باید در مساجد شکل گیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، مهدی مقدم در آئین تکریم و معارفه مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: در کشور مساجد جایگاه واقعی و کارکردهای اصلی خود را ندارند.
مساجد باید نقشی را ایفا کنند و به بیان مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب نقطه کانونی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی باید در مساجد شکل گیرد.
وی گفت: کانونهای فرهنگی و هنری مساجد در کنار امام جماعت و پایگاه بسیج، معین فرهنگی و هنری هستند.
نسبتیابی مسجد در سه سطح حاکمیت، حلقههای میانی و مردم بیانگر این است که هر کس میخواهد نسبت خود را با جامعه مطرح کند باید نسبت خود را با مسجد نیز بیان کند.
معاون هنری ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور مطرح کرد: هویتبخشی به کانونهای فرهنگی و هنری مساجد وابسته به تقویت مساجد است.
توانمندسازی کانونها در چند سطح قابل وصف است، باید در فرهنگ انقلاب اسلامی کادر سازی کرد.
وی افزود: تأسیس کانونهای ویژه خواهران با هدف گفتمان سازی تعریف نظام اسلامی در حال پیگیری است.
کانونهای تربیتمحور جزو کارهای اساسی صورت گرفته در زمینه توانمندسازی بود که اساساً چرخ محرک مساجد است.
معاون هنری ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور با اشاره به جریان سازی فرهنگی و هنری، عنوان داشت: حتماً نیاز است که در جریان سازی فرهنگی و هنری مساجد توانمند شوند و اینجا همان نقطهای است که باید همه دلسوزان مسجد دست به دست هم دهند.
مشخصاً در زمینههای فرهنگی و قرآنی یک برنامهریزی وجود دارد که حتماً نیاز به کمک است تا با بتوان به فرمایشات مقام معظم رهبری عمل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین محمد ابراهیم حجت پناه نیز در این نشست اظهار داشت: در منطقه غرب آسیا یک غده خبیث و سرطانی سالیان سال است که ایجاد شده است، محور مقاومت نیز هست که تقویت شده تا جلوی این غده سرطانی را بگیرد و اکنون بدن منطقه آماده جراحی است، امید است این جراحی با موفقیت به اتمام رسد و منطقه از شر این غده سرطانی خلاص شود.
وی گفت: ریشه تمام اتفاقاتی که در جمهوری اسلامی اتفاق میافتد مسجد است.
اگر مساجد را به دید نظامی نگاه کنیم سنگر است و اگر به دید فرهنگی نگاه کنیم یک قرارگاه فرهنگی است که این عناوین همه، تقسیم کارهای صورت گرفته است و هدف رونقبخشی به مساجد و شکوه جمعه و جماعت است.
مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد چهارمحال و بختیاری بیان داشت: 24 نقطه در استان چهارمحال بختیاری دارای نماز جمعه است.
بنای ما بر این است که به سطح آن سیاستهایی که از تهران ابلاغ میشود با توجه به منطقه و زیست بوم آن کارهای خوبی انجام گیرد.
وی با اشاره به پوست اندازی عرصه فرهنگ و هنر کشور، گفت: تمرکز خوبی روی مباحث فرهنگی و هنری صورت گرفته است.
با توجه به ظرفیتها و استعدادهای خوبی که در استان چهارمحال و بختیاری است به عرصه فرهنگی و تربیت نیرو در این زمینه امیدوار هستیم.
حجتپناه با اشاره به مشارکت خادم یاران رضوی در عرصه خدمت به مردم، خاطرنشان کرد: برنامه توسعه مشارکت خادم یاران رضوی در خدمت به مردم و فعال نمودن کانونهای فرهنگی هنری مساجد برای خدمت رسانی به مخاطبین است.
به گزارش تسنیم، در این نشست از زحمات محمدرضا مظاهری در سمت مدیر ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد استان تقدیر و حجتالاسلام والمسلمین محمدابراهیم حجتپناه به عنوان مدیر جدید این ستاد، معرفی شد
انتهای پیام/7540