خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 19 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نکونام الفاظ زشت و ناموسی به من گفت +فیلم

مشرق | ورزشی | شنبه، 04 آذر 1402 - 21:06
فیلمبردار صدا و سیما گفت: سرمربی استقلال در پایان مسابقه هدفونم را کشید و به من الفاظ زشت و ناموسی گفت.
نكونام،هدفون،سامره،آشناست،پروتكل

به گزارش مشرق، فیلمبرداری که در پایان مسابقه با جواد نکونام درگیری پیدا کرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من مشغول تصویر برداری پخش زنده بودم و کارگردان در هدفون به من می گفت چه تصویرهایی را بگیریم که نکونام سرمربی استقلال به سمت من آمد و هدفون را ازگوش من برداشت و الفاظ زشت و ناموسی به من داد.
وی افزود: دیگر همکارانشان را که من نمی شناسم هم به سمت من آمدند و به دوربینم آسیب زند و این مساله برای نکونام که در کشورهای دیگر هم فوتبال بازی کرده و با HB آشناست و با پروتکل های تلویزیونی آشناست خوب نیست.
نمی دانم دلیل رفتارش چه بود زیرا من پروتکل ها را رعایت کرده بودم.
وی درمورد درگیری با هاشمی نسب و سامره گفت: در ادامه همان بحث آمدند و حرف هایی زدند که نمی توانم آن را تکرار کنم.
برای اسطوره های فوتبال ما مثل سامره و نکونام خوب نیست که چنین رفتارهایی داشته باشند.
این فیلمبردار درمورد اینکه به مربیان استقلال نزدیک شده است، گفت: تاجایی که قوانین به من اجازه می داد به نیمکت نزدیک شدم و بیش از حد قوانین کاری انجام ندادم.