خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت بستر رودخانه شهرستان فیروزکوه در کمیسیون زیربنایی دولت پیگیری می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 02 آذر 1402 - 16:58
وزیر کشور گفت: مشکلاتی بین جمعیت و امکانات شهرستان فیروزکوه وجود دارد که باید حل شود.
شهرستان،فيروزكوه،پيگيري،تهران،كشور،وحيدي،موضوعات،وزير،طيور،ف ...

جلسه شورای اداری شهرستان فیروزکوه با حضور احمد وحیدی وزیر کشور، علیرضا فخاری استاندار تهران و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار و موضوعات حوزه گردشگری، آب و فاضلاب، بهزیستی، سیل، مسائل فرهنگی و دیگر موضوعات بررسی و دستورات لازم جهت رفع مشکلات صادر شد.
وحیدی در این جلسه خطاب به مدیران اظهار کرد: مهم این است در جایگاهی که حضور داریم کار را چنان انجام دهیم که رضایت خدا و خلق را دربرداشته باشد؛ همچنین باید کار برنامه‌ریزی شده انجام داد یعنی بدانیم قرار است چه کاری برای این شهرستان انجام دهیم.
وی با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری فیروزکوه ادامه داد: شهرستان فیروزکوه ظرفیت‌های مختلفی اعم از دامپروری، کشاورزی و ...
دارد؛ یکی از امتیازات این شهرستان داشتن آب و هوای پاک است؛ در استان تهران فیروزکوه یک نقطه ارزشمند است؛ بنابراین باید ظرفیت‌های شهرستان را تقویت کرد البته مشکلاتی بین جمعیت و امکانات وجود دارد که باید حل شود.
وزیر کشور عنوان کرد: گزارش بستر رودخانه ارائه شود تا در کمیسیون زیربنایی دولت پیگیری و دغدغه کشاورزان حل شود؛ و نیازی به پیگیری از سوی وزارت کشور ندارد.
وحیدی تاکید کرد: درباره موضوعات سلامت باید بحث جذب متخصصین پیگیری شود؛ درباره سیلاب‌ها لایروبی و اقدامات لازم انجام شده است که بخشی نیاز به اعتبارات دارد و پیگیری خواهد شد تا شاهد سیلی همانند سال گذشته در این شهرستان نباشیم.
وی با بیان اینکه شهر تهران روزانه به حدود ۱۴۰۰ تن مرغ نیاز دارد، تصریح کرد: در خصوص افزایش طیور در فیروزکوه باید به صورت ویژه اقدام کرد تا وابستگی تهران به استان‌های دیگر در حوزه طیور کاهش یابد.
وزیر کشور در مورد فاضلاب شهری نیز بیان کرد: امروزه پساب‌ها قابل استفاده هستند که زمینه مناسبی برای سرمایه گذاری بخش خصوصی است.