خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال فشار نماینده آمریکا در افغانستان برای از سرگیری مذاکرات با طالبان

ایسنا | بین‌الملل | دوشنبه، 20 خرداد 1398 - 13:59
همزمان با حضور نماینده آمریکا در کابل و ملاقات مقامات پاکستانی و افغانی در اسلام‌آباد، تلاش‌ برای آغاز مجدد مذاکرات صلح با طالبان در جریان است.
مقامات،كابل،طالبان،مذاكرات،ديدارهايي

همزمان با حضور نماینده آمریکا در کابل و ملاقات مقامات پاکستانی و افغانی در اسلام‌آباد، تلاش‌ برای آغاز مجدد مذاکرات صلح با طالبان در جریان است.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، زلمای خلیل‌زاد، نماینده آمریکا می‌گوید امروز (دوشنبه) در حال انجام دیدارهایی با مقامات کابل است باعث وقوع دور جدیدی از مذاکرات بین افغانی می‌شود.
این دیدارها به توصیف وی، راهی اساسی برای حل مشکل جنگ حدوداً هجده ساله این کشور است.
طالبان که اکنون کنترل حدود نیمی از اراضی افغانستان را در دست دارد، به طور روزانه حملاتی را در افغانستان ترتیب می‌دهد که تلفات سرسام آوری به نیروهای افغان وارد کرده است.
در همین حین مقامات واشنگتن در حال اعمال فشار جهت برقراری مذاکرات مستقیم بین طالبان و کابل هستند.
در اسلام آباد همزمان با فشار واشنگتن، مقامات افغان و پاکستان دیدارهایی برای یافتن راه‌حل جهت انجام همکاری‌های دیپلماتیک، نظامی و نیز تبادل اطلاعات، انجام می‌دهند.
انتهای پیام