خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چت‌بات Grok هفته آینده برای مشترکین پریمیوم پلاس ایکس عرضه می‌شود

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | پنجشنبه، 02 آذر 1402 - 12:56
ایلان ماسک اعلام کرد که Grok هفته آینده برای تمام مشترکین پریمیوم پلاس ایکس در دسترس قرار خواهد گرفت.
ايكس،ماسك،پاسخ،هوش،مصنوعي،كاربران،دسترس

ایلان ماسک:
شرکت هوش مصنوعی xAI متعلق به «ایلان ماسک» ماه گذشته از چت‌بات Gr‌ok با قابلیت دسترسی به شبکه اجتماعی ایکس رونمایی کرد و در آن زمان گفته شد که این چت‌بات ابتدا در دسترس کاربران پولی ایکس قرار می‌گیرد.
حالا ماسک اعلام کرده که Grok «هفته آینده» برای تمام مشترکین پریمیوم پلاس ایکس در دسترس قرار خواهد گرفت.
ماسک در پاسخ به یکی از پست‌ها که در آن گفته شده بود ایکس با وجود چت‌بات Grok قدرتمندتر خواهد شد، گفت:«Grok باید هفته آینده برای تمام مشترکین +Premium ایکس در دسترس باشد.»
در همین رابطه، «نیما اوجی»، توسعه‌دهنده و محقق دنیای اپلیکیشن‌ها، این هفته تصویری را به اشتراک گذاشت که Grok را در نسخه وب ایکس نشان می‌دهد و آدرس URL آن twitter.com/i/grok است.
همچنین در تصویر دیگری به کاربران گفته شده که برای استفاده از قابلیت‌های Grok باید مشترک سرویس پریمیوم پلاس ایکس شوند.
اوجی همچنین در پست دیگری ادعا کرده که Gr‌ok دارای دو حالت متفاوت Fun mode و Regular mode خواهد بود.
گروک که اولین‌بار ماه گذشته برای آزمایش‌کنندگان منتخب ارائه شد، پاسخ ماسک به چت‌بات‌های ChatGPT، بارد و Claude شرکت Anthropic محسوب می‌شود و به‌عنوان بخشی از شبکه اجتماعی ایکس می‌تواند طرفداران زیادی کسب کند.
علاوه‌براین، xAI، شرکت هوش مصنوعی تحت مالکیت ماسک که G‌rok را ساخته است، وعده داده که چت‌بات آن نسبت به رقبا شخصیت بیشتری خواهد داشت.
طبق توضیحات موجود در وب‌سایت xAI، این چت‌بات به سؤالات کاربران «با کمی شوخ طبعی» پاسخ می‌دهد و همچنین به سؤالاتی که توسط سایر سیستم‌های هوش مصنوعی رد می‌شوند نیز پاسخ خواهد داد.
گروک همچنین از طریق ایکس به‌صورت آنی به جدیدترین وقایع دنیا دسترسی دارد.